Aktywne Wpisy

gr0m1t +480
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

Hej, znów się nudziłem i napisałem małą grę w javascript. Grać można samemu albo sieciowo. Polega ogólnie na ściganiu się samochodzikami. To wczesna wersja beta, ale jakoś już działa. Mamy 3 trasy w tej chwili.
Jak wspominałem można grać samemu i wtedy "ścigamy" się ze swoim najlepszym okrążeniem.
Jest też gra sieciowa, gdzie można zaprosić kumpla generując i wklejając mu link. Można też poprosić grę by znalazła nam przeciwnika, ale żeby to zadziałało to jak wiadomo paru ludzi musi wejść na stronę jednocześnie, a że gry nikt nie zna to można czekać dłuuugo. Choć może teraz akurat ktoś będzie siedział :P
Link: cars.aplikacje.top