Aktywne Wpisy
Od dwóch miesięcy rozmowy na Mikro toczą się wokół cen mieszkań i kredytów
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
czechu_slowacja +114
520 089 + 202 = 520 291
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
po 5h muszę stwierdzić, że bawię się całkiem ok ale imo produkcja mocno overpriced i nie mam takiego odczucia dopracowania całości. Jak kogoś nie ciśnie to polecam czekać na promki #hogwartslegacy #gry #grypc
To teraz daje Ci super myk, kupujesz grę i ją potem sprzedajesz, pewnie też Ci wyjdzie jakieś 70zł za nią.
ps. mam tyle gier do ogrania na steam, że nie muszę grać w najnowsze. Już wyrosłem z tego, że muszę koniecznie zagrać w nowość, bo inni grają xD
Z drugiej strony może i masz rację. Gdybym zarabiał łatwy hajs pewnie łatwiej by mi było go roztrwaniać
@Anton044 to już różnie, ten hogwart to dla mnie 2,5h pracy a i tak to dopiero druga gierka co kupiłem nówkę, a jak ogram to i tak sprzedam to za 200-230zł. Po co ma mi to leżeć na półce.
zwłaszcza jeśli gra tak jak w tym przypadku nie jest warta pełnej ceny
Zgadzam się również, że jeżeli masz kolejkę której się trzymasz i nie jest ci szkoda, że koledzy grają i sobie z nimi nie możesz o tym pogadać to tez spoko.
Niespoko jest udawanie, że nie potrzebuje się gry i mówi, że za droga w sytuacji gdzie jest się Żydem. Bo sory, ale jeżeli ktoś uwielbia grać