Aktywne Wpisy

mickpl +666
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

Njal +173
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
![[Powojnie] Reparacje od Niemiec. Odszkodowania za II wojnę światową.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2818cb63eafb5e1b2c79bb43e603d76b5e91edd59262348480cd38f41bdfb588,q80.jpg)

źródło: d3_mYUC8LFnfZi9c2IgsiCcZfqDKylj2Dhfle_OD3nce02wXn4akXF6c4SSNQTXA7IGkpcc36hOy6rY4kgxv5uOcznr_seb0Cb5bUpr9
Pobierzrosjanin narzeka na dowodctwo ktore pozwolilo na kleske pod uledarem
@mango2018: @grett każdy uważa Meradowa za ped#$%ła (wagnerowcy, siły pokojowe, piechota morska)...
Siedzi sobie w centrum dowodzenia i wysyła na r--ź ludzi a jeden dowódca brygady zginął na linii kontaktu -gdyby był w polu to ludzie by go zabili tak jak innych nadintelignetnych dowódców XD
@v1xi: ale ty łaski nie robisz: wrzucaj w ludzkim języku albo nie wrzucaj wcale a nie się napinasz jsk plandeka na żuku
Spróbowałem, ale przez przypadek kliknęło mi się w opcję "wrzuć uzyszkodnika na czarną listę".
źródło: temp_file.png6758797308407383049
PobierzxD jak to takie wg ciebie proste i szybkie to czemu sam tego nie zrobiłeś zanim wrzuciłeś? wg ciebie teraz każdy miałby się zatrzymywać specjalnie i sobie tłumaczyć apką i tak x razy każdy z osobna? zamiast raz przed wrzuceniem xd
To jest zwykły wysryw bez tłumaczenia bo mało kto będzie przerywać scrollowanie żeby się naklikać jak nie ma żadnej gwarancji że ma to sens bo c--j wie co to