Wpis z mikrobloga

• 7
@CloudSpanner: Bardzo podobne do MGTOW-owców, którzy w każdym filmiku rozmawiają o kobietach a na każdej miniaturce albo filmie jest pokaz slajdów z laskami w skąpych strojach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc uważam, że to bardzo prawdopodobne o czym mówisz (że istnieją takie osoby)
  • Odpowiedz
  • 136
@Davidozz: Z ludźmi w większości nawet nie warto rozmawiać. Albo kłamią, albo oszukują (w tym siebie), albo coś wypierają, albo mówią o rzeczach, o których nawet nie to, że nie mają pojęcia, ale nawet o nich nie myślą, tylko stosunkują się przez własne bezrefleksyjne odczucia.

A najgorsze tematy to te, które dotyczą delikatnych stref. Jeżeli ktoś brzydki powie, że ma prz*j----e życie, bo jest brzydki, to zaraz zacznie się lawina
  • Odpowiedz
@Eteres: taka prawda niestety
a najlepsze/najgorsze ze pewnie od zawsze zyjemy w idiokracji i oceniami innych przez pryzmat siebie (no jesli ja cos wiem i tak mysle to inni mysla tak samo albo podobnie) a tymczasem jest kupa, syf i mogila i tak naprawde czasem ludzi naprostowywaly jakies moze wojny swiatowe kiedy obsrani w 1 ubraniu patrzyli zeby przezyc... potem 10-20 lat i znow to wracalo do normy

mowisz cos
  • Odpowiedz
@Davidozz: @CloudSpanner @Eteres aż z ciekawości zrobiłem mały research i ten filmik jest sprzed trzech lat, te blackpillowe treści to typowa walka o widza. Parę jego materiałów o blackpill ma całkiem nieźle wyświetlenia ale całość nie robi wrażenia i pomimo miliona subskrypcji kanał jest martwy. Po prostu gość zaczął jako taki internetowy puas który gadał jak to trzeba być pewnym siebie ale jak zorientował się, że redpill to
AdamKarolczak02137 - @Davidozz: @CloudSpanner @Eteres  aż z ciekawości zrobiłem mały ...

źródło: MV5BNTgyNDgxMjUyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDYxNzY1OQ@@._V1_

Pobierz
  • Odpowiedz
@hehexdlollmao: Bo powiększenie ust nie wymaga przeszczepu. Swoją drogą, dość ironiczne że kiedy klikniesz w jego filmy cztery lata temu zrobił jeden pod tytułem "4 Ways to STOP A Receding HAIRLINE." Co poszło nie tak? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Phyrexia: takich jak ma obrazku który wrzuciłem. I k---a tak, każdy zabieg estetyczny jest spowodowany kompleksami.
Ale nie ma w tym nic złego. Problem zaczyna się wtedy jak ktoś w pogoni za ideałem robi z siebie karykaturę.
Delikatne powiększenie ust czy przeszczep włosów się pod to nie kwalifikuje
  • Odpowiedz