@Nehro: Zależy od formy płatności. W sumie to jest p------e bo np Apple Pay/Google Pay wychodzi 44,99 ale już przez payu gdzie możemy wybrać Apple Pay/Google Pay wychodzi 40,99. 39,99 kosztuje blik i jakaś jeszcze opcja.
@sindram: Tak bo cały hajs idzie do boxdela. Jak zajebiesz coś ze sklepu to tez będziesz się tłumaczył „Chyba pana prokuratora pogrzało, żebym płacił by właściciel jeszcze bardziej się spasł za moje”
@GoodGuyChucky93: porównujesz normlany produkt do transmisji patologicznych pseudogangsterów ? Ja nie sponsoruje patologii, pochwal się za ile wydałeś na donejty dla tucznika?
@sindram: Oglądasz, komentujesz wiec napędzasz hype. Jeśli tak ci przeszkadza ta patologia to po co tutaj siedzisz i oglądasz? Nie wspierasz patologii ale wspierasz stronę które transmitują różne wydarzenia sportowe nie tylko transmisje patologicznych pseudogangsterów. Kto tutaj jest bardziej patologiczny, ja płacący za fame który z gali na gale (po części niestety) jest coraz dalej patologii czy ty dając zarabiać (chociażby z reklam) komuś kto zarabia na udostępnianiu transmisji za
chyba cię pogrzało żebym płacił by boxdil jeszcze bardziej się spasł za moje.
Ja nie sponsoruje patologii, pochwal się za ile wydałeś na donejty dla tucznika?
Nie wspierasz patologii ale wspierasz stronę które transmitują różne wydarzenia sportowe nie tylko transmisje patologicznych pseudogangsterów. Kto tutaj jest bardziej patologiczny, ja płacący za fame który z gali na gale (po części niestety) jest coraz dalej patologii czy ty dając zarabiać (chociażby z reklam) komuś kto zarabia na udostępnianiu transmisji za