Aktywne Wpisy

czillaut +362
#niemcy wręcz wygląda jak fejk, mapa 1 do 1 rfn/nrd xd
źródło: Screenshot_6
Pobierz
Zoyav +2
co jest fajnego w piciu alkoholu w samotności? chodzi mi stricte o upijanie się
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że

#ups #kurier
Paczka mała ale droga.
Patrzę dziś będzie dostawa. Super. Śledzę paczkę jak Rutkowski.
Paczka odebrana.
K---a jak?
Okazało się że odebrana ale w punkcie xd
telefonicznie też nigdy się nie kontaktują
w moim regionie zupełnym przeciwieństwem jest dpd, wg mnie najlepsi, a na mirko też wielu krytykowało, więc wszystko zależy od danego regionu
Po zgłoszeniu do UPS, że paczka nie dotarła, a wisi na stronie jako dostarczona, pani na infolinii przedzwoniła do kuriera a potem poinformowała mnie, żebym se sama do niego zadzwoniła, bo ona nie
@RaV_Oyabun: no niestety loteria "najbezpieczniej" chyba do paczkomatu
@Sandrinia: xDDDD ja miałem jeszcze lepiej bo paczka w mieście 50km dobrze że miałem ziomka w tym mieście to dał na uczelni
@RaV_Oyabun: A u mnie DPD najgorsze XD
Zjeb który jeździ w moim regionie (nie zamawiam nimi już nic, ale niestety czasem ktoś wysle i nie masz wyboru) ma dwie opcje
Zamawiam produkt (przyjmijmy poniedziałek). Sklep zamiast na adres firmy to nadał na mój domowy. Na stronie DPD przekierowuje do pracy (gdzieś o godz. 14 zrobiłem przekierowanie). We wtorek o 3 nad ranem trafia do sortowni w Białymstoku. Myślę, że będzie we wtorek. Nie! Jako, że przekierowanie to muszą
Kurier pomylił numer w domofonie i zadzwonił do sąsiada seby. Nie przeszkadzało mu, że numer się nie zgadza, powiedział Sebie, że mnie nie ma w domu (byłem, bo czekałem na paczkę) i czy może mu zostawić paczkę. W środku opłacone z góry komponenty do kompa za 6k złotych. Ja patrze w tracking - doręczone, nazwisko sie nie zgadza. Prawie zawału dostałem. Infolinia. Info, że