Aktywne Wpisy
heksengerg +1078
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +13
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Żeby smak farszu nie był taki mdły dodałam do niego relish paprykowy, dodaje trochę słodyczy, ostrości i kwaśnego smaku. Super protipem jest gotowanie gołąbków z kilkoma dużymi liśćmi kapusty, do zupełnej miękkości a następnie wykorzystanie wody z gotowania oraz dobrze zmiksowanej kapusty do zrobienia sosu.
Dzięki temu sos jest pomidorowo-kapuściany, bardzo gołąbkowy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#arinkaofood
#gotujzwykopem #chwalesie #jedzzwykopem
Nie zgadzam sie, pole manewru jest ogromne, można zrobić pyszne jak i ohydne. A krokiety mam jednak wyżej w hierarchii. To super danie, rzeczywiście też pracochłonne.
Ja też mam coś takiego. Gdy widzę zamrożonego kurczaka (nigdy nie mrożę w całości) ale jak gdzieś zobaczę to przypomina mi się laska z czatu która opowiadała o tym jak wyjmowała owego kurczaka z zamrażalki, podbiegł jej ukochany pekińczyk, myślał że coś dostanie, kurczak wyślizgnął się z rąk bo był mokry i zabił psa na miejscu.
(╥﹏╥)
Już się nauczyłam ;) Moja ulubiona to woda po gotowanej, duszonej papryce, sos na tym to niebo w gebie, totalny odlot, coś wspaniałego (╯°□°)╯
Jak duszona papryka?