Wpis z mikrobloga

#hearthstone

Ta gra chyba jest serio troche p2w, niby byłem innego zdania. I niby ktoś wbił legendara basickiem. Ale to nic nie zmienia, osoba która to wbiła napieprza w to 24/7 i zna mechanikę jak ja własną kieszeń. Imo gra to w sumie ma luzować gacie po robocie/szkole, ale jak tu się luzować, kiedy człowiek ( przykładowy mirek który gra tylko pare meczy dziennie ) wchodzi sobie obojętnie na jaki tryb, na meczyk i wpjerdalają sie 4 legendary na stół pare razy pod rząd. To nie jest relaks. Tylko gorsze w--------e.

#boldupy end. Musiałem. Przepraszam.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@test_user: Ten deck jest sławny w internetach, paru streamerów nim grało itp. Więc nie sądzę by był kupny. Co takiego złego w nim zauważyłeś? Ps. nie wszystkie decki są nastawione stricte na control.
  • Odpowiedz
@dexaty: Chodziło mi tylko o to, że kupowanie kart to jest nieodłączna częśc gatunku gier jakim jest karcianka. W MtG w formacie unlimited, żeby mieć deck wygrywający turnieje pewnie kilkanaście tysięcy złotych trzeba wydać. I nikt nie płacze, że pay2win. Taka jest natura TCG/CCG
  • Odpowiedz
@dexaty: No ale tryb 'causual' w HSie jest też unlimited. W sumie fajnie gdyby można było sobie wybrać opcje np. 'no legendaries', 'no epics' itd. Po relase gry może się to trochę poprawić, bo będzie dużo więcej ludzi grało, w tym typowych casuali bez legendarek.
  • Odpowiedz