Aktywne Wpisy

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#gry #kingdomcomedeliverance #thegameawards
źródło: temp_file336215857461102669
Pobierzźródło: scaled_1000014343
Pobierz@Mega_Smieszek: OPCJONALNY wątek gejowski i jeden arab w średniowiecznej europie, w pobliżu drugiego najważniejszego miasta w królestwie Czech. No skandal xD
KCD2 zasłużyło na nagrodę dla RPGa roku, to jest jasne jak słońce. Faktycznie dziwne było widzieć tone nagród dla Ekspedycji, mimo, że to zajebista gra. Nie w każdej kategorii powinna była jednak wygrać.
TGA to w dużej mierze konkurs popularności bo na gry głosowali zwykli ludzie. KCD2 ma sporo mechanik, które czynią ten tytuł średnio przystępnym dla szerszej widowni, więc nic dziwnego, że nie był TOP1 wyborem dla większości. E33 miało też nieprawdopodobnie mocny marketing szeptany.
Czesi zrobili świetny tytuł i pyk, nic
Juz tylko zostaje w dzisiejszych czasach patrzenie tylko na nagrody od graczy, moze mi sie gra nie podobobac, ale nikt nie zrobi z niszowej gryy AA odkrycie indie roku
Ja w ogóle optuję za tym, żeby komputerowych gierek nie nazywać rpg'ami i zostawić ten termin do nerdzenia przy kartce i ołówku.
@Viscop: Kompletnie nie potrzebne.
I z crpg jest tak samo, to jest już tak szerokie pojęcie, że nie wiadomo co jest co.