Aktywne Wpisy
Joxek +14
Jestem juz blisko 40tki (nie to nie będzie wpis jak w tym wieku zostać programista tylko refleksja -czytajcie dalej).
Jak byłem w technikum (nie związanym z #informatyka ) to czułem (zresztą taki był przekaz medialny) że #programowanie to przyszłość i dobre zarobki.
Chciałem to wykorzystać -mialem ogromny zapał- jednak ówczesne materiały na necie (mówimy o roku powiedzmy 2002) były delikatnie mówiąc skąpe (chyba że nie umiałem szukać). Nikt też z moim kumpli
Jak byłem w technikum (nie związanym z #informatyka ) to czułem (zresztą taki był przekaz medialny) że #programowanie to przyszłość i dobre zarobki.
Chciałem to wykorzystać -mialem ogromny zapał- jednak ówczesne materiały na necie (mówimy o roku powiedzmy 2002) były delikatnie mówiąc skąpe (chyba że nie umiałem szukać). Nikt też z moim kumpli
Nobody88 +484
Przedstawiam Wam mój pierwszy film na jutube z autorskim przepisem na Kozackie kawałek mięsa z ziemniakiem i przyprawami! Dzięki sporemu odzewowi w poprzednim wpisie zdecydowałem się działać i voila! O to i on. Wszelkie sugestie/uwagi/rady mile widziane!
Dopiero raczkuje więc wszystkie uwagi mile widziane ;)
Zachęcam do subskrybcji, przepisy będą proste, szybkie i smaczne! Filmy 13 sekundowe bez zbędnej gadki.
PS: zapraszam również na tag #ziemniakowniezostawiaj
#youtube #polskiyoutube #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #fastfood
Pozdrawiam
PS. Wołaj !!!
Pozdrawiam
Musze sie zacząć uczyć od niego gotować, bo mnie w ciągu tych 3 lat ten zaszczyt jeszcze nie kopnął, być może dlatego też że prawdziwi kucharze maja kanał i statyw a nie produkują się dla jakiś serwisów z których nie ma kasy.
Prawdziwi kucharze to nie mają czasu na statyw i kanał ale za to na pewno mają dużo stresu.
@arinkao: Nie na czasie jesteś. Nasz przyszły laureat gwiazdek Michelin opublikował nowy film!
Jeszcze gorszy od tamtego.
Potem wstawiał go na wykop 3 razy, bo za pierwszym i drugim razem dostał za mało plusów, więc pousuwał wpisy.
A na koniec tchórzliwie pousuwał moje komentarze w ostatnim wpisie :D
Uważam że to człowiek który na serio ma wenę i ochotę się czegoś nauczyć, lubi eksperymenty, cos sam robi w kuchni a wielu nie robi nic.
Ale no sorry. Cycki opadają. Nie jestem na czasie bo czasy się zmieniły a my jesteśmy boomerami, nie możemy pojąć tego że można nic nie
Komentarz usunięty przez autora
Za podobne pytania i rozmowę topgar mnie dał na cl. Skończyłam jako straszna hejterka super kucharza bo miałam czelność stwierdzić że lepiej doprawić pieczoną rybę w środku, niż jej nie doprawiać.
W uj flustrujące akcje dla boomerów, nam sie wmawiało
Łatwo jest tylko zacząć, ale rzeczywistość szybko go sprowadzi do parteru.
Bo ja nie uważam że ma wenę i ochotę. On po prostu robi to po linii najmniejszego oporu, bo mu się po prostu nie chce.
Albo to po prostu troll...
Nie tylko tego nie wiesz. Ja bardzo cenię sobie krytykę, ale jednak konstruktywną, popartą wiedzą. Nie chcę mi się ci tego tłumaczyć, ale jeśli ty chcesz to wytłumaczę.
Jeśli chodzi o platting to dziękuję bo uważam,że na tym tle wypadam bardzo słabo.
Co do gwiazdora to słyszałem kiedyś o nim w okresie świąt Bożego Narodzenia, gdzieś na zachodzie kraju.
( ͡° ͜ʖ ͡°)