Wpis z mikrobloga

Coś się zepsuło z tagami i nie było widać wpisu, więc napiszę jeszcze raz;

Witam ponownie Mireczki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pierwszy film jeszcze dobrze nie ostygł, a ja już przygotowałem dla Was coś nowego!
Będzie to TORTILLA tak dobra, że już nie pójdziesz na kebaba! Kilka składników dla orgazmu w podniebieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mega proste, szybkie i tanie, coś w stylu wrapa #mcdonalds i twistera #kfc z chrupiącym mięsem w panierce.

Zachęcam do subskrybcji, przepisy będą szybkie i smaczne! Filmy max 5-cio minutowe bez gadki- tylko przygotowanie i prezentacja.

Dopiero raczkuję, więc każde uwagi mile widziane :)

PS: zapraszam również na tag #mickiewiczgotuje

#youtube #polskiyoutube #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie #fastfood #tworczoscwlasna #chwalesie
  • 54
Dopiero raczkuję, więc każde uwagi mile widziane :)

@wylacze_na_amen: ja ci życzę powodzenia, aczkolwiek rację mają takie głosy jak @tranzts i @paramyksowiroza, że ty zawinąłeś jedzenie w kupny placek i osiągnąłem gotowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko prawda jest taka, że każdy tak zaczyna przygodę z gotowaniem, najpierw zamiast maca to tortilla, saładka, kurczak i jogurt i zawinięcie w domu, potem wpadniesz na pomysł, że można
@Cmee_: Co tu niby jest OK? Kupne tortille? Lanie zwykłego jogurtu zamiast przygotowanie sosu?

Każdy idiota może sobie kupić paczkę tortilli, gotowego kurczaka i to pozawijać. Po co marnować na taki film miejsce na serwerach i wołać do tego tyle osób?

@paramyksowiroza: Ale w sumie w formacie 'szybkie i smaczne żarcie w akademiku' to to ma sens - zależy, czego się szuka ;)
@szuleer można podgrzać wedle uznania :) Np kładąc placek na smażone mieso na patelni, będzie podgrzany i miękki

@KrolOkon wyglądają apetycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba stestuje w nieodległej przyszłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@paramyksowiroza jak bardzo musi cie piec tylek, że komentujesz każdy mój wpis tutaj i na hejto prując się o wszystko? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak mi
@wylacze_na_amen: chłop podał gotowe mięso, gotową tortille i gotowy sos XD

A tak swoją drogą to lepiej było pierwsze usmażyć polędwiczki, a potem je pokroić XD środek byłby przynajmniej trochę lepszy, a tak to podpieczone z każdej strony i zapewne suche
@Ka4az: Wygodniej jest je pokroić przed smażeniem, zamiast kroić ciepłe i parzyć się w palce ;) suche będą jeśli przytrzymasz je zbyt długo na patelni, normalna sprawa. Zdjęte w odpowiednim momencie mają chrupką panierkę i miękki środek