Aktywne Wpisy

opinel +328
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Ktoś z was testował? Jak wrażenia?
https://apps.garmin.com/en-US/apps/1a69b10a-1d31-4afe-a32f-6a579ae20d9f
Niby ma magicznie wyznaczać próg tlenowy, wiele osób twierdzi, że działa, ale u mnie chyba zawyża chyba o 20-30W. Według tego ustrojstwa wyszło, że mam próg tlenowy około 220W. Dwa lata temu w labie wyszło 186W. Wątpię, że zrobiłem taki progres.
A https://intervals.icu/ się ciągle rozwija! Właśnie dev dodał opcję dodawania własnych wykresów i dzielenia się nimi ze społecznością! Super to działa! Admini z wykopu powinni się uczyć!
źródło: Screenshot_9
Pobierz@i-marszi: czemu tak uważasz? z tego co kojarze to jeździsz w miarę regularnie, ja w 5 mięsiecy trenowania zgubiłem 13kg i 50 watów w górę machnąłem
Jak go licznika pulsometr masz podłączony przez ANT+ to do apki musisz się łączyć po BT i na odwrót. Powinno wszystko działać.
@veracholera
Przez pierwszy rok FTP wzrosło mi ze 180W do 260W. Potem już stało w miejscu, cholernie frustrujące ( ͡° ʖ̯ ͡°) A jeżdżę regularnie po 12k km rocznie. W tym roku 23 treningi i 680 km już. Więc teraz trudno mi
Grube interwałowe oskarki robią BRRRR
Mój problem to krew, mam stale niską hemoglobinę i hematokryt. Już to pisałem, mi EPO daje od razu 30% do FTP ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiek też nie pomaga i do tego najważniejszy parametr, Vo2Max jest w zasadzie uwarunkowany genetycznie. Choćbym się zesrał to, genetyki nie przeskoczę.
Zresztą skok ze 180W do 260W to całkiem dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pułap
źródło: Screenshot_10
Pobierz