Aktywne Wpisy

chalwaklb +97
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘ‿ʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
źródło: IMG_20250328
Pobierz
Kopytnik_1 +35
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #samotnosc #p0lka #takaprawda
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
źródło: 1000003425
Pobierz

Destroy All Humans! 2: Reprobed stanowi bardzo dobry remake produkcji z 2006 roku. Styl zabawy nawet po latach potrafi przynosić radość, zaś parodia świata ubiegłego wieku oraz psychopatyczny Crypto niejednokrotnie przyprawią o delikatny uśmiech. Liczne problemy techniczne ostudziły jednak mój początkowy entuzjazm. Nie zmienia to jednak faktu, że przy większej ilości wolnego czasu z chęcią nadrobię odświeżoną „jedynkę”, obecną między innymi w ofercie abonamentu Game Pass.
Recenzja gry Destroy All Humans! 2: Reprobed
#gry #gaming #pcmasterrace #playstation #ps5 #xbox #xboxseriesx #grajzwykopem #nerdheim
źródło: 1-4
Pobierz