Aktywne Wpisy
Podsumowując:
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje

Rabe +441
Że się tak bez przekleństw wyrażę - padłem. Jeżdżą na moturach dookoła i robią huk. Bohaterowie. XD #motocykle #limanowa #kryminalne #polskiedrogi
źródło: temp_file8633755071520534100
Pobierz

Po kliknięciu w "odpowiedź" nie przenosi na dół strony do okna odpowiedzi tylko trzeba samemu przewijać. To samo jest po kliknięciu w powiadominie o tym że ktoś odpisał na posta - nie przenosi w miejsce posta, tylko trzeba go wyszukać pod znaleziskiem.
Świat IT zobaczył, jak tego
https://wykop.pl/wpis/70079389/zastanawialem-sie-dlaczego-filtry-6-12-24h-mi-nie-
https://wykop.pl/wpis/70087505/fajny-ficzer-ma-nowa-wersja-podroz-w-czasie-wystar
#wykop #nowywykop
Komentarz usunięty przez autora
powiedźcie który to już dzień poprawiacie apkę która z założenia powinna przejść testy i działać poprawnie przed oddaniem do użytku? Długo jeszcze?
Może byście tak zapodali jakiś publiczny bugtracking, co by można było zgłaszać wszystkie problemy w jednym miejscu, a nie bluzgać w komentarzach po całym serwisie?
1. caly czas mnie wylogowyuje z aplikacji mobilnej
2. na mikroblogu nie widac co jest postem a co komentarzem
3. nie mozna zapisywac obrazkow
To sobie już kliknę szybciej to "WYŚLIJ".
MOBILNY:
- odróżnianie wpisów od komentarzy
- klikanie w datę
- wielkość czcionki i
dokładnie. Ja bym dodał jeszcze aby koperta robiła się czerwona gdy jest nowe powiadomienie
źródło: temp_file.png582014808365473746
PobierzA będzie też wyświetlanie ostatnich własnych komentarzy, wraz z ostatnimi odpowiedziami na nie? W poprzedniej wersji to była wyjątkowo pożyteczna funkcja.