Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 421
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: @wykop @wykop @wykop @wykop
dla mnie DUŻYM problemem jest brak możliwości zaznaczania i kopiowania tekstu w komentarzach. Jak mam kogoś cytować? Ręcznie przepisywać co ktoś napisał?
PS
Napisanie tego komentarza też nie było łatwe. Klikałem wiele razy "Odpowiedz", najpierw brak reakcji, potem przewijało do połowy komentarzy, potem pasemkiem ręcznie przewinąłem na sam dół i się zorientowałem że wasz nick został wiele razy powielony. Strasznie to
  • Odpowiedz
Zróbcie recovery z ostatniego dnia starego wykopu i po prostu dodajcie opcje wielu zdjęć w jednym poście i będzie zajebiście. Tego interfejsu nie da się uratować.

Przez te 3 dni i tak nic wartościowego na tym portalu się nie pojawiło bo zdechł.
  • Odpowiedz
  • 1
@wykop
Panie Białek, jak wchodze w swój profil i klikam mirko->komentowane to strona się ładuje całą wieczność. Uprzejmie proszę o podanie mojego profilu w use-caseach testowych, żeby pana kuce to naprawiły.
  • Odpowiedz
Jakaś szansa na lekki tuning kolorystki trybu nocnego? Nowe wpisy zlewają się ze starymi na mikroblogu, jest to męczące i odechciewa się korzystać ze strony. Nie wiem na czym to było testowane, może na słabych matrycach, na tych lepszych różnica jest zbyt subtelna.
  • Odpowiedz
@wykop
"S------------y działanie czarnych list i jesteśmy zdziwieni że użytkownikom to nie pasowało. Zamiast przyznać się do błędu, CHWALIMY SIĘ naprawą tego co z--------y wcześniej"
Not a bug, a FEATURE.
Co dalej?
"dla waszej wygody sprawiliśmy że żadna apka mobilna nie działa - dzięki temu możecie cieszyć się pełnią doznań wykopowych na komputerach stacjonarnych i laptopach"
  • Odpowiedz