Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +27
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
siejeje +43
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#wykop #wykop20
Przykład:
da się jakos kopiowac tekst z czyjegos wpisu?jak wejsc w jakis link który ktos tu poda,w ogole mi sie linki nie podświetlają jako aktywne
Aż dziwne, że to akurat działa xD
kurde to u mnie w apce na andorida nie dziala,chyba ze cos w opcjach muszę dodatkowo ustawić, oczywko powiadomienia o odp tez nie dostalem
Ja to ze strony w Chrome robię. Nie da się inaczej na telefonie.
Powiadomienia też z-----e. Nie przychodzą a jak przyjadą, to potem cały czas się na pomarańczowo świeci nawet jak odczytane xD
przez apke ze sklepu play,aktualizacje dziś robilem,przez przegladarke nie wchodze
https://wykop.pl/link/6986725/robie-liste-rzeczy-ktore-wedlug-mnie-trzeba-poprawic-w-wykopie-2-0/komentarz/114477593/czemuz-nie-dziala-zaznaczanie-i-kopiowanie-tekstu-w-apce-mobilnej#114477639