Wpis z mikrobloga

@2green: 4% w sondażu, za blisko progu. A nóż by się dostał do sejmu i trzebaby się zająć czymś uczciwym i sensownym a tak można sobie bajrzurzyć do usranej...
  • Odpowiedz
@kozaqwawa: wiesz, ja nigdy nie latałem po mieście drąc ryja "krul na krula". Do każdego polityka podchodzę z dystansem, jednak JKM często (mimo wplatania niepotrzebnych i kontrowersyjnych zdań) potrafił przedstawić swój światopogląd, który był bardziej logiczny od tego przedstawianego przez np. Palikota :D Miło, że nie zmienia swojego światopoglądu ale kurde...Zaczynam dostrzegać pewne błędy w jego rozumowaniu i przestaje mi się to wszystko podobać tak, jak podobało mi się na
  • Odpowiedz
Zaczynam dostrzegać pewne błędy w jego rozumowaniu i przestaje mi się to wszystko podobać tak, jak podobało mi się na początku.

@2green: własnie o tym mówie :) z tym że on od zawsze pieprzył te same nie mające racji bytu głupoty, tworzą one obraz jakiejś pseudo utopii, niemożliwej do zrealizowania i pełnej sprzeczności
  • Odpowiedz
@2green: P--------z farmazony niesamowite... Korwin powiedział że obozowicze by się cieszyli mając tam umowy śmieciowe, stałe godziny pracy wyżywienie a redaktorka przeinaczyła na koniec jego wypowiedź...
  • Odpowiedz
P--------z farmazony niesamowite...

Proszę o utrzymanie swojego słownictwa na wodzy. Jak chcesz rozmawiać to nie zaniżaj poziomu całego wątku.

Korwin powiedział że obozowicze by się cieszyli mając tam umowy śmieciowe,

Na pewno ludzie skazani na śmierć, siedzący w obozach zagłady cieszyliby się, gdyby mieli podpisane umowy o pracę albo umowy śmieciowe. BA! Nawet myślę, że wtedy Niemcy nie musieliby stosować łapanek - ludzie przyszliby sami pracować bo dobra umowa...
  • Odpowiedz
Nawet na koniec wywiadu z Ikonowiczem musiał jebnąć tekst o tym jak w Birkenau mieli dobrze.

@2green: Lol przecież pod koniec programu Ikonowicz zaczął analogie o obozach koncentracyjnych, jako miejscach gdzie są umowy śmieciowe.
  • Odpowiedz