Aktywne Wpisy

Sumiru +51
Normalne to? xD Czemu baby mają takie duże oczekiwania. Musisz gdzieś ją zabrać zapłacić i coś podarować bo bez tego nawet nie masz podjazdu XD
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file6871253506752355304
Pobierz
mickpl +600
Dzień dobry, witam wszystkich.
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci

LINK DO PODSUMOWANIA
Jeśli macie pytania to chętnie odpowiem jak wstanę. A to dosłownie pic rel ja, oczywiście z przymrużeniem oka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rzultykurier #glovo #pracadodatkowa
źródło: comment_1673847302PqxgzfkhBALz1kOM7mbzeK.jpg
Pobierz@Owoc_w_kreplu: Da się, tylko trzeba chcieć, aczkolwiek sam uważam że stawki są za małe na to co trzeba się czasem najeździć.
@Crea: Nie od całej. Partner rodziela moje wynagrodzenie na umowe zlecenie i umowe od najmu roweru i od tej umowy najmu płacę ryczałt.
@armon: Partner cię rozlicza ze wszystkich niezbędnych
@JonkeJ: Ja akurat pytałem pana lronman, wiem, że u Ciebie kwoty były brutto.
1. Jak rezerwujesz sobie bloki godzinowe to jest jakaś kara za anulowanie ich? Nie jeżdżenie? Np nie wiem napiles się z ziomkiem spontanicznie i rano nie dasz rady?
2. Czy najpierw rejestrujesz się u partnera czy w glovo?
3. Jak rozwiązałeś problem ładowania tel? Masz Powerbanka?
4. Czy
2.Najpierw Glovo, potem pod koniec rejestracji bedziesz miał listę partnerów.
3.Dostaniesz powerbanka z pakietem powitalnym wraz z plecakiem i uchwytem na rower. Mam dobrą baterię w telefonie i mi długo trzyma, nie potrzebuję powerbanka nawet jak
Jakiego masz partnera flotowego? Bo chcę zacząć jeździć, żeby z głodu nie umrzeć- a nie wiem kogo wybrac i pytam z ciekawości.