Wpis z mikrobloga

@Sumiru a co źle mówi ? Przecież można zabrać na zwykłą zapiekankę kebaba , kwiatka kupić jakiegoś taniego i już to wygląda inaczej , fantazji trochę użyj głowa myśl.
  • Odpowiedz
@adam-pajac

@Linnior88: to jest jakaś nastolatka, czego ona oczekuje od swojego rówieśnika, który jest uczniem/studentem i klepie biede w akademiku

Bez przesady na 20 złoty każdego stać , pomysł jak żyli ludzie 30 lat temu co zarabiali tyle co flaszka perfum diora a jakoś żyli.
  • Odpowiedz
via Android
  • 52
Pierwsze spotkanie to poznawanie sie wyjście gdzieś a jak ktoś jest imbecylem to na pierwszym spotkaniu kwiaty wyda siano XD
  • Odpowiedz
@Sumiru

Pierwsze spotkanie to poznawanie sie wyjście gdzieś a jak ktoś jest imbecylem to na pierwszym spotkaniu kwiaty wyda siano XD

A później się dziwić czemu wy sami ;3
  • Odpowiedz
@adam-pajac

@Linnior88: kwiaty i obiad za 20 zł? Ciekawe. Jeszcze ma pretensje, że nie zajechał po nią samochodem bo wspomina o komunikacji

No to faktycznie przesadza ale np jak ja byłam biedna uczennica to były mnie zapraszał na jedzenie gdzieś a później ja jego do domu na obiad zrobiony przez siebie , wszystko można jak się chce
Przeszkodą może być tylko brak chęci albo skrajne skąpstwo
  • Odpowiedz
via Android
  • 27
Honor faceta nie pozwala płaszczyć sie przed laską. Ja jak sie z kimś spotykam to ani jedna ani druga strona niczego nie oczekuje. Wychodzimy gdzie na zakupy, rower albo chill z browarkiem nad jeziorem. A nie jakieś prezenty XD Kupowanie kwiatów to taki staromodny podryw z lat 90. Trzeba być oryginalnym
  • Odpowiedz
@adam-pajac

@Linnior88: W tym wieku to można zaprosić na kawę albo pizze a ona by chciała kwiaty, kolacje u Modesta-Amaro i podwózkę dobrą furą.

Kwiaty możesz nawet sam gdzieś zerwać i udekorowac wstążka , pizza jak najbardziej ok
  • Odpowiedz
@adam-pajac

@Linnior88: dobra przestań już p-------ć głupoty bo jesteś odklejona jak ta idiotka z tik toka

To ty jesteś odklejony że ktoś ci daje gotowe rozwiązania a ty stajesz okoniem i myślisz że jesteś najmadrzejszy
Zachowuj się dalej jak obrażone dziecko to napewno jakąś z tobą będzie
  • Odpowiedz