Jakbyście byli w emer kebab na rynku we #wroclaw i by Was przycisnęło to wiedzcie, że ich awaria toalety to bullshit, a nie awaria.
Toaleta jest zamknięta pod pozorem "awarii" od dobrego pół roku, a wczoraj widziałem jak pani z obsługi ją otworzyła swoim kluczem, załatwiła się i wyszła. Gdy zapytałem czy też możemy, to podkręciła głową, zamknęła toaletę i poszła robić kebaby... Ale jak się wkurzyłem, powiedziałem że tak nie będzie i zrobiłem fotkę tej kartki o awarii, to szybciutko otworzyła toaletę dla mnie i dziewczyny, po czym znów ją zamknęła i przed resztą klientów udają, że jest awaria ( ͡°͜ʖ͡°)
Jak dla mnie #afera bo to robienie z klienta idioty. Kebab mają super, ale podejście z dupy.
@jamajskikanion: to to osobny problem. Dla mnie jest jasne, że toaleta to podstawa i miasto powonnia w nią inwestować jak nie chce, żeby ludzie się załatwiali pod murkami. Jak Cię przyciśnie to nie masz wyjścia niestety.
@macan: toaleta zapewne byłaby otwarta gdyby ludzie zachowywali się jak LUDZIE, a nie jak dzicz. Pracowałam kiedyś na początku studiów w gastro - ale miejscu, które raczej nie było fast foodem a "lepszą" restauracją. I nawet nie wiecie jaką świnią jest człowiek. Niby kulturalny, po ubiorze widać, że dutki się zgadzają, w mowie ą ę, a kibel zostawia zasrany. I to calutki. Czasem nawet zdarzyło się delikwentowi rozsmarować gunwo po ścianie,
@78er3000: zgodnie z prawem chodzi się jeść a nie srać i myć ręce. A kibel może być w nieustannym remoncie po awarii i nic ci do tego. Nigdy nie byłeś w lokalu bez toalety?
Toaleta jest zamknięta pod pozorem "awarii" od dobrego pół roku
@macan: Po prostu nie chce jej się sprzątać. Podobnie jak w niektórych mcdonaldsach nigdy nie ma numerków, bo obsłudze nie chce się nosić do stołów. Po prostu je chowają.
@macan: może mają awarie toalety pracowniczej i to jest teraz toaleta dla pracowników. Łatwo się wkurzać ale nie wiesz czemu tak robią pewnie szef jest zjebem
@vladowme: po twoich wypowiedziach mam nieodparte wrazenie ze ty nawet po sraniu nie myjesz rak. Podcierasz sie w ogole? Myjesz zeby? Wiesz w ogole co to higiena osobista?
@macan: O ile nie sprzedają alkoholu nie mają obowiązku posiadać toalety dla klientów. Awantura o brak kibla w wypasionej restauracji rozumiem, ale #!$%@? w kebabie?
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
Toaleta jest zamknięta pod pozorem "awarii" od dobrego pół roku, a wczoraj widziałem jak pani z obsługi ją otworzyła swoim kluczem, załatwiła się i wyszła. Gdy zapytałem czy też możemy, to podkręciła głową, zamknęła toaletę i poszła robić kebaby... Ale jak się wkurzyłem, powiedziałem że tak nie będzie i zrobiłem fotkę tej kartki o awarii, to szybciutko otworzyła toaletę dla mnie i dziewczyny, po czym znów ją zamknęła i przed resztą klientów udają, że jest awaria ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie #afera bo to robienie z klienta idioty. Kebab mają super, ale podejście z dupy.
Czasem nawet zdarzyło się delikwentowi rozsmarować gunwo po ścianie,
@macan: jesteś pewien, że tylko podejście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macan: Po prostu nie chce jej się sprzątać. Podobnie jak w niektórych mcdonaldsach nigdy nie ma numerków, bo obsłudze nie chce się nosić do stołów. Po prostu je chowają.
Łatwo się wkurzać ale nie wiesz czemu tak robią pewnie szef jest zjebem