Aktywne Wpisy

PaniProkurator +441

dziobnij2 +84
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet

Toaleta jest zamknięta pod pozorem "awarii" od dobrego pół roku, a wczoraj widziałem jak pani z obsługi ją otworzyła swoim kluczem, załatwiła się i wyszła. Gdy zapytałem czy też możemy, to podkręciła głową, zamknęła toaletę i poszła robić kebaby... Ale jak się wkurzyłem, powiedziałem że tak nie będzie i zrobiłem fotkę tej kartki o awarii, to szybciutko otworzyła toaletę dla mnie i dziewczyny, po czym znów ją zamknęła i przed resztą klientów udają, że jest awaria ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie #afera bo to robienie z klienta idioty. Kebab mają super, ale podejście z dupy.
@macan @twojmlodszybrat: przede wszystkim toaleta dla klientów.
Czas poprosić właściciela o podwyżkę, zmianę zakresu obowiązków albo rozwiązanie umowy. ¯\_(ツ)_/¯
@macan: maskara, żeby nawet nie można było umyć rąk....(╯︵╰,)
Jak babka zobaczyła że skacze z kumplem z nogi na nogę żeby nie zasikać podłogi to dała nam klucz. Z tym, że faktycznie muszla była troche rozwalona ale spokojnie szło się odlać.
@macan: jak ktoś tego nie rozumie to rzeczywiście przychodzi żreć jak świnia w chlewie a nie jeść. Jest 21 wiek, UE, ludzie... @twojmlodszybrat Kibla
@twojmlodszybrat: rozumiem. Więcej pytań nie mam.
Komentarz usunięty przez autora