Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3041
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 39
@korporacion: ?? Przecież napisałem wyraźnie że otworzyła dla mnie i mojej dziewczyny po mojej reakcji, po czym zamknęła dla reszty klientów. Toaleta działa, a ona mogła tam dla mnie robić cokolwiek, w dupie mam czy srala, sikała, czy się masturbowala.
  • Odpowiedz
  • 335
@twojmlodszybrat: lol. Godzina 2 w nocy, siedzę na rynku w knajpie, w której płacę okolice 20zl za posiłek, który zjem w 15minut i mnie nie ma, mam chyba prawo skorzystać z toalety jak mnie przyciśnie w takich warunkach, o umyciu rąk, jak @killzone napisał nie wspominając.
  • Odpowiedz
  • 1
@macan Emir w Radomiu to samo.
Jak babka zobaczyła że skacze z kumplem z nogi na nogę żeby nie zasikać podłogi to dała nam klucz. Z tym, że faktycznie muszla była troche rozwalona ale spokojnie szło się odlać.
  • Odpowiedz
@twojmlodszybrat: lol. Godzina 2 w nocy, siedzę na rynku w knajpie, w której płacę okolice 20zl za posiłek, który zjem w 15minut i mnie nie ma, mam chyba prawo skorzystać z toalety jak mnie przyciśnie w takich warunkach, o umyciu rąk, jak @killzone napisał nie wspominając.

@macan: jak ktoś tego nie rozumie to rzeczywiście przychodzi żreć jak świnia w chlewie a nie jeść. Jest 21 wiek, UE,
  • Odpowiedz