Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 138
Powiem wam, że już pędzle lepiej wyglądały niż to coś xd jeden raper wyszedł do mediów w głupiej fryzurze i teraz całe pokolenie się czesze na Marka Mostowiaka xD pamiętam, że parę lat temu taka fryzura była obiektem żartów w całym internecie, ależ ta moda się szybko zmienia #fryzura #wlosy #fryzjer #studniowka #heheszki #normictwo
Shatter - Powiem wam, że już pędzle lepiej wyglądały niż to coś xd jeden raper wyszed...

źródło: comment_1673679056v0TmMQ2d4PjHM8S4jNHtLX.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@FajnyTypek: za stary jestem na znanie różowych, którym by się takie fryzury podobały. Na uczelni nie widziałem ani razu takiego kogoś, jak byłem w swoim dawnym technikum to łebki się tak czesaly faktycznie
  • Odpowiedz
  • 0
@43215432432: a co ma być niedozwolone? Nawołuje do zakazu mostowiakowania? Śmieszne to jest po prostu, czekam na mode na czeskiego piłkarza, ciekawe, czy to może wrócić
  • Odpowiedz
@Shatter
Fryzury to tam c--j - jak kogoś Aneta na osiedlu ostrzygła za 15zł to nie oczekujmy kluneja, ale k---a jak oni się ubierają?

Już c--j z tym, że teraz jest ta idiotyczna moda na kelnerską muchę (jeszcze k---a na gumie od majtek), ale k---a czarna koszula? I jeszcze do czarnej marynarki... Koleś stróżuje przy katafalku?
  • Odpowiedz
@Shatter: przynajmniej mają włosy
Generalnie middle part to całkiem wygodna i szybka fryzura tylko że musi też być dobrze ostrzyżona bo w takiej wersji jak ten rudy gość po środku wygląda tak se.
Już pomijając że te synki to zwykle normiki 5/10
Tu masz chłopa 8/10.
@27PHO1e2NIX2021: jak jest takie powiedzenie że ładnemu we wszystkim ładnie to właśnie taką fryzura jak Mullet temu zaprzecza xD chyba gorsza moda
AdamKarolczak02137 - @Shatter: przynajmniej mają włosy
Generalnie middle part to cał...

źródło: comment_1673704053noTDteTjXkxTsRXNMhziTE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Kotznapedemjonowym: weź się hamuj typie, co cię boli? Że sobie napisałem, że pędzle ładniej wyglądały niż Mostowiak? Jak ktoś napisze coś nie po twojej mysli to od razu go będziesz wyzywać w internecie bezpodstawnie? XD
  • Odpowiedz
@Shatter: Jak dla mnie trochę słabo mają zrobione te chłopaki te fryzurę, bo już ten gościu na dole fajnie w niej wygląda. Nie no, szanujmy się, pędzel jest dużo gorszy,.nawet od słabego "mareczka" imo
  • Odpowiedz