Aktywne Wpisy

Czarny_Wilk +88
#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Loginieistnieje +55
Jprdl muszę o tym napisać bo się udusze. Tydzień temu w biurze pojawiła się nowa różowa, przeciętna z wyglądu, ale bardzo miła. Kilka razy zagadała czy bym jej nie podwiózł na chatę(jakoś półtorej kilometra) po pracy, ale miałem umówione zajęcia po drugiej stronie miasta więc odmawiałem. Dziś się zgodziłem... Ledwo wyjechaliśmy z parkingu a ta już sama z siebie zaczęła ssać, nigdy nie miałem tak dobrze wypucowanego berła, połknęła i jeszcze się

w ostatnim wpisie podzieliłem się z Wami pierwszym odcinkiem mojej serii "Kompendium wiedzy o świecie Pathfinder", a teraz mam zaszczyt poinformować, że drugi odcinek właśnie został wrzucony na youtube, także gorąco zapraszam do oglądania.
Na pewno może się przydać MG, którzy będą chcieli poprowadzić sesje w tym uniwersum i wprowadzić do niego kogoś, kto nie miał z nim jeszcze styczności. Tematem drugiego odcinka wciąż są Skradzione Ziemie, jednak tym razem zaglądamy głębiej w lokacje, które się w tym rejonie kryją :)
"Kompendium wiedzy o świecie Pathfinder" ma na celu zainteresowanie polskich odbiorców do zanurzenia się we wspaniałe, według mnie, uniwersum i zachęcenia ich zgłebienia postaci, historii i ogólnie świata Pathfindera, czy to podręczników od Paizo czy gier komputerowych wydanych przez Owlcat Studio :)
Wiadomo, na pewno popełniłem wiele błedów językowych, tłumaczeniowych, interpretacyjnych, ale myślę, że i tak części z Was może się to spodobać mimo tego, a jak każdy twórca, nawet tak chałupniczy jak ja, chcę się podzielić swoją pracą ze światem :D
Tutaj bezpośredni link:
https://youtu.be/BVypMlUN6oM
#pathfinder #kingmaker #rpg #youtube #gry #grybezpradu #rozrywka
Co do modularności to nie było to jednolite stanowisko Paizo, przykładowo James Jacobs (creative director) wypowiadał się