Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.1% (29)
- Brzuszka 17.1% (29)
- Skrajka 42.4% (72)
- Ogonek 23.5% (40)

Teraz masz wolność i spokojne życie, czasami warto takie docenić
Masz jeszcze spore pole do popisu, teraz się żyje w każdym wieku,
Na zmianę nigdy nie jest za późno, trzeba tylko wiedzieć co chce się zmienić i dlaczego, bo robienie czegoś na siłę nic Ci nie da. Z
Komentarz usunięty przez autora
Z reguły działania i próba zmiany czegoś kluczowego w życiu prowadzi do porażki i nie wychodzi. Lepsza jest stabilność i poczucie bezpieczeństwa, zwłaszcza kiedy jest się samemu, bo z tego wychodzi że dalej jesteś sama? Wiesz
Zdradzę ci sekret - nie byłabyś. Choćbyś miała willę z basenem, wysoką pozycję, milion dolarów i najlepszego mężczyznę na świecie.
To co było, to było i nie masz na to żadnego wpływu. I żadna fantazja, rzecz, praca czy osoba nie
Wiesz skąd to wiem ?
W tym roku kończę 27 i widzę ile mam perspektyw przed sobą - za 2 tygodnie gram pierwszy koncert z zespołem, przygotowuję się do studiów magisterskich i