Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +23
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +598
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Praca, dom, praca, dom. Jak nie praca to do wieczora przed komputerem...potem smierć matki i gigantyczny nawrót depresji. 2,3 lata nie mogłam się pozbierać.
Czy dzisiaj też się tak traci młodość? 20- 23 lata i siedzicie w domu nie wiedząc co ze sobą robić?
Teraz próbuje robić wszystko i cały czas powracają czarne myśli: Za późno! mogłaś zrobić to 10 lat temu. Boli mnie to bardzo...
Dzisiaj pracowałam - 10, 5 lat temu siedziałam dokładnie w tym samym pomieszczeniu, a wiele razy obiecałam sobie, że coś zmienie.Wstyd mi jak c--j.
#depresja #leki #zycie #feels #rozowypasek
@Ana77: Tak, ja np. przesiedziałem całe dzieciństwo i młodość przed komputerem, bo to był mój jakby azyl, cały ten okres spędziłem w zasadzie bez kolegów, bez związków, bez niczego, czego powinien doświadczyć młody człowiek, by się prawidłowo rozwijać. Dziś 33 lvl i cóż, zmarnowane życie, wycofanie, bierność i nikt nie jest w stanie na dłuższą metę z
Tak.
@0dcinek: XD