Aktywne Wpisy
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
hirek_gawron +766
stop żaby czas
w ostatnim wpisie podzieliłem się z Wami bardzo ciekawym modem do gry Pathfinder: Kingmaker, jednak tym razem spreparowałem coś nowego na moim kanale yt i liczę na to, że komuś z Was przypadnie do gustu moje bajanie.
"Kompendium wiedzy o świecie Pathfinder" ma na celu zainteresowanie polskich odbiorców do zanurzenia się we wspaniałe, według mnie, uniwersum i zachęcenia ich zgłebienia postaci, historii i ogólnie świata Pathfindera, czy to podręczników od Paizo czy gier komputerowych wydanych przez Owlcat Studio :)
Pierwszy odcinek poświęcony jest ogólnemu opisowi Skradzionych Ziem, tego co się znajduję w jego granicach oraz czasami poza nimi :) W planach mam wydanie odcinków poświeconych postaciom, królestwom, potworom, bogom itp itd.
Wiadomo, na pewno popełniłem wiele błedów językowych, tłumaczeniowych, interpretacyjnych, ale myśle, że i tak cześci z Was może się to spodobać mimo tego, a jak każdy twórca, nawet tak chałupniczy jak ja, chcę się podzielić swoją pracą ze światem :D
Ciekawostka: 1 z obrazów wykorzystanych w materiale został wygenerowany w Dall-E 2, jestem pewien, że domyślicie się o który chodzi :P
Tutaj bezpośredni link:
https://youtu.be/PO8unSrPNts
#pathfinder #kingmaker #rpg #youtube #gry #grybezpradu #rozrywka
Amiri, dzielna, bezpośrednia barbarzynką nie ustępuję nic a nic Minscowi.
Harrim, krasnoludzki kapłan, swoim pesymizmem sprawi, że razem z nim będziesz czekał z wypiekami na twarzy na zagładę świata, która sam
Zdecydowanie replayability tej gry jest ogromne, także gorąco polecam :)
Od razu zaznaczam, że Owlcat Studio dołożyło wszelkich starań, aby wybory nie były po prostu "dobre i