Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 5814783253c57_o_full
Pobierz
Arbuzlele +299

źródło: comment_1673413828CEG1fxPPiTkJC1MFo5Yxtg.jpg
Pobierz@diler_biedy: A jak pracownicy mają się zachowywać robiąc np w kołchozie na taśmie?
@Ballo: Nie za karę a bardziej z musu sytuacji. Przecież dla przeciętnego robola praca to nie jest narzędzie do spełniania, topienia
Z jakiej to jest gry? Beyond Good and Evil?
Za tyle to jak można szanować robotę?
W 2 klasie podstawówki uznałem że rzucam szkołę i zostaje programistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa, ze zdarzaja sie dni, kiedy trzeba laptopa odpalic o 20 lub pozniej, vo cos sie wywali, ale to i tak nie zmienia faktu, ze lubie swoja prace.
@mateelv no elo
źródło: comment_1673437676OUCr8OUousummoLlReLFDT.jpg
PobierzTeż robiłem w kołchozie za grosze, pracując ciężko, na 2 zmiany, w soboty i niedziele. Po roku rzygałem tą pracą i byłem gotów rzucić to i iść na bezrobocie, to było 15 lat temu i zarabiałem 1200zł na umowie o pracę.
Wiesz, że gdy jadę do tej firmy teraz, to spora część osób które były wtedy,
Znam ludzi o IQ opony od traktora którzy koszą kokosy na handlu samochodami, skarpetami, ocieplaniu dachów.
Znam inteligentnych ludzi którzy robią w kołchozie za 3k netto bojąc jakiejkolwiek zmiany i podjęcia nawet najmniejszego ryzyka w swoim życiu.
Jaki z tego morał? Jak sam sobie
@diler_biedy: ... bo nie mogli. Ten świat nie jest sprawiedliwy, o czym też się kiedyś przekonasz.
Nie wszyscy, ale wszyscy, którzy chcą kontynuować ten gówniany świat. Ja sam się nie stworzyłem, "kołchoźnicy" też nie, zostali stworzeni ze swoimi ograniczeniami, a teraz ci którzy ten problem stworzyli umywają
@diler_biedy: Cóż, do niektórych już dotarło, że to jest słuszna postawa, ale tobie to na razie nie grozi, będziesz raczej na końcu kolejki.
Moje studia to tylko papier