Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +32
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +48
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
Bo jakbyś chociaż trochę ogarniał to wiedziałabyś, że ciężarówkami nie można parkować pod blokiem ;) rozładunek spoko ale trzymanie tej kuwety dla córki pod domem jest zabronione.
Może między innymi właśnie z braku szarych komórek wydaje wam się, że te penthousy w centrum wojewódzkiego po prostu należą XD
Równie głupie jest przeświadczenie, że jakiekolwiek ruchy z podatkami albo brak BK0
@Notes: bo co zabronisz mi? LEWAKU XD
@Notes: setki tysiące mieszkań jest dostępnych od zaraz, co widać
Ceny są z d--y bo biedactwo nie ogarnia, że dobrobyt nie tworzy się z podnoszenia płacy minimalnej ;) chcielibyście towary, inwestycje, usługi za psi pieniądz ale nie interesuje was to, że za materiały do budowy albo pracowników trzeba płacić coraz więcej.
Ja nie popieram dopłat do kredytów ale nie popieram też hejtu na ludzi przedsiębiorczych albo pracowitych którzy tyrają na
@Notes: flipperzy i landlordzi tacy przedsiębiorczy, trzeba być geniuszem żeby kupić mieszkanie i je wynająć. Tego jedynie na MBA w harvardzie uczą.
Szczekać w Internecie to każdy potrafi ale już coś przedsięwziąć to nagle nikogo do pracy nie ma :)
@Notes: i po co kłamiesz lewaku?
https://www.money.pl/gospodarka/ceny-w-skladach-nawet-o-24-procent-w-dol-szosty-miesiac-spadkow-7007669761551072a.html
tak samo GUS zaczął publikować mediane zarobków i wyszło jakie to wzrosty pensji xd
trzeba byś serio nienormalnym że normalizować wzrosty po 30% r/r
Prawda jest taka, że ceny na rynku regulują klienci którzy kupują. Mieszkania to nie chleb że potrzebujesz kupić tu i teraz bo będziesz głodny.
To że jest część społeczeństwa której nie stać
Pracowitość i przedsiębiorczość ( ͡º ͜ʖ͡º) sam kojarzę z mojego otoczenia kilkanaście przykładów gdzie ta pracowitość to był fuks, bo ziemia którą rodzice kupili 30 lat temu za czapkę śliwek stała się warta gruby hajs. Ziemia poszła pod młotek, a hajs ze sprzedaży w