Aktywne Wpisy

DoubleAxxis +154
źródło: temp_file1822743366629451477
Pobierz
SmiecGnoj +73
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1673201529FUQyYZ5G6APgOjnJ2KNeo5.jpg
Pobierz@nowywinternetach: ok n0rman
xd
Czyli jak ktoś jest w związku to ostateczny wygryw i wiadomo, że się ruchają patrząc sobie głęboko w oczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z tym sie zgodze, oni wręcz szydzą i zaczepki robią w irl
No to skonkretyzuj, bo z twoich słów bije to, że jak brzydal jest w związku to od razu wiadomo, że "jest spoko i git" w takim związku brzydala. To oznacza "git" według ciebie? Że się bzykną raz na rok w walentynki przy zgaszonym świetle?