Aktywne Wpisy
Plotkova99 +230
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +110
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
Można wstawiać po 2-3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiazki #czytajzwykopem #lubimyczytac #biblioteka
A widzieliście serial? 11.22.63 tytuł
Trochę inny klimat ale bardzo fajny.
Polecam też Wielki Marsz Kinga, dla mnie jedna z top ale chyba mniej znana
Honor ponad wszystko (David Weber) ale cały cykl Honor Harrington jest mega
@stryxh: Malazan ekstra, ale bardzo mnie irytowało, że moich ulubionych bohaterów było coraz mniej w kolejnych tomach. Szybki Ben, Kalam, Apsalar.
Od siebie dodam Kłamstwa Locka Lamory
@arch_Kris: Ja tam się pogubiłem kto jest synem kogo. Da się to czytac nie zwracając uwagi na drzewo genealogiczne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominajka jak szybko przemija czas i starzeją się wszyscy, którzy są nam bliscy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak dla mnie równie rewelacyjne co dwie pierwsze
@NoMercyIncluded: Masz na myśli wspomniany Piknik na skraju drogi? Rzeczywiście mi umknęło, ale na własną dodam, że cały post brzmiał: