Wpis z mikrobloga

#silownia
Nie wiem jakie taki jeszcze dać, ale X D siedzę sobie na siłowni i k---a czuję się jak w jakiejś parodii typowej siłowni. Połowa osób to bociany, połowa robi jakieś niestworzone ćwiczenia, technika to poszła płakać na drugi koniec sali. Gdzie ja k---a jest. Pierwszy raz przeżywam noworoczne oblężenie i to jest k---a tragedia. Nawet jak chce się obrócić w drugą stronę to widzę coś jeszcze k---a gorszego xD
A raz łudziłem się że widzę kogoś normalnego robiącego martwy ciąg, a to jednak sumo było xD
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomekABC123: A tak zakłdam skoro mnie negujecie xD I tak wiem, że tu nie o to chodzi, ale jakoś miałem ochote pokłócić się o g---o, bo dawno tego nie robiłem. Apropos filmiku z przysiadem to ja ci pełnego przysiadu nie zrobię bo mam nie rozbitego achillesa i przez to cisnąłem technikę w przysiadzie przez długi czas, żeby w końcu zrobić go poprawnie. No jak się okazało nie chodziło o technikę
  • Odpowiedz
@Zekashi chłopie tu ludzie z tagu startują w zawodach, prowadzą ludzi i mają często 10+ lat doświadczenia, nie zgrywaj wszechwiedzącego cwaniaka bo robisz z siebie błazna ( ͡º ͜ʖ͡º) z takim podejściem daleko nie zajdziesz
  • Odpowiedz
@jarnunvosk: i co z tego? Moje początki na siłowni były w osiedlowej trolowni gdzie chłopy ćwiczyły całe życie a aprycją przypominali meblościanke. A teraz wiem, że robili ćwiczenia źle i mnie tego też uczyli.
  • Odpowiedz
Jedynym powodem dla którego nie robię jeszcze stówy na klatę jest to, że nie stać mnie na jedzenie

@Zekashi: to jakie masz w ogóle wyniki, że tak krytykujesz innych ćwiczących?
  • Odpowiedz
@Zekashi: xDDDD 4 lata treningów i stówy na klatę nie robi xDDD a śmieje się z randomów, oni się połamią a ty za to będziesz słaby tak jak i jesteś. A sztuki walki to jakie? Krav maga czy aikido?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zekashi: widzisz, już masz p--------e u wykopków, silownianych bialorycerzy. Za naśmiewanie się z początkujących po prostu cię zjedzą, przeżują i wyplują. Tak to już jest na tym śmiesznym tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sami bohaterowie bez peleryn...
  • Odpowiedz
@Zekashi: ja nikomu nie zwracam uwagi chyba że widać że może sobie krzywdę zrobić, np idzie na tę maszynę do wypychania nogami i robi przeprost kolan to zwracam uwagę xD no albo jak ktoś kompletnie widać nic nie ogarnia na jakiejś maszynie to coś tam zagadam, ale ja spermiarz to na ogół się odzywam do julek i im polecam fbw dla kobiet sakera i kaję soboń pooglądać
  • Odpowiedz
  • 1
@Minetqa Jak ktoś mnie nazwał toksycznym, gdzie na swojej siłowni jestem ostoją pomocy dla drugiego człowieka, to momentalnie sobie przypomniałem, że złamałem pierwszą zasadę vikopu i to jest totalna brednia xD
  • Odpowiedz