Wpis z mikrobloga

Siema, słoik here, czemu do tej galerii koło dtś (ta z windą dla górnikóf) zawsze są korki na kilometr XDDD

Co tam jest takiego czego nie ma w innej galerii xD
#katowice
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@epll: Siłownia, usługi (fryzjerzy, kosmetyki, zajęcia taneczne ect.), wiec siła rzeczy spora cześć ludzi jedzie tam w innych celach niż tylko zakupy.
  • Odpowiedz
@epll: Na 3stawach nic ciekawego nie masz a w Silesii jest darmowy parking plus dużo sklepów. Wgle chyba w województwie to jest „naj” galeria.
Ja mieszkam na Witosa i jak otworzyli Primarka to nie dało się jechać tamtędy do centrum przez kilka dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@apoo: Silesia to top 7 pod względem powierzchni, a chyba nawet top 1 pod względem ilości sklepów w Polsce, nie województwie :) Na 3 stawach właśnie jest parę ciekawych sklepów, Decathlon, oba Media, RTV Euro AGD, spory Auchan z łatwym dojazdem samochodem, Half Price od niedawna i siłowania.
  • Odpowiedz
@epll: wszystko, od sklepów markowych, przez stacjonarne eobuwie, po usługi, typu kina, różne salony, żarełko, zwykle sieciówki, które mają największe powierzchnie per sklep w regionie (Reserved, C&A), HalfPrice, TKMax, parking w centrum, blisko Legendii, gdzie często nie ma ma miejsca, a tam jest płatny, biura w okolicy itd. Supersam obok rynku to bida jest. Dziwne, że istnieje, skoro obok Galeria Katowicka stoi.
  • Odpowiedz
@Redoxx: No dobra ale w Łodzi masz np. port łodź i manufaktura która przyciąga też masę ludzi. I takich korków nigdy nie widziałem nigdzie.

Tutaj coś z układem drogowym jest imo popsute xd
  • Odpowiedz
@epll: w Kato masz 2 główne galerie i jedną poboczną: Silesia, Galeria Katowicka i 3 Stawy (Supersam nic nie oferuje). 3 stawy odwiedza się przejazdem w ramach drobnych zakupów/zjedzenia czegoś na szybko/bo mieszka się na Paderewskiego/Francuska Park. Galerię Katowicką odwiedzają ludzie, którzy mają lenia (nie chce im się jechać do Silesii, tak jak mi), którym wystarcza to co jest w Katowickiej, przyjeżdżają komunikacją miejską, lub czekają po prostu na pociąg.
  • Odpowiedz