Wpis z mikrobloga

Wszystkim którzy robią se #heheszki z tego co się dzieje na #granica, życzę aby wam tych legalnych panów gdzieś na wasze osiedla rozlokowali.
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czyli co, nieważne czy jest w tym choć odrobina prawdy, bo mogłoby być prawdą, więc trzeba to szanować?

Ciekawe myślenie, otwiera to mnóstwo dróg do ciekawych rzeczy w Polsce. Zajmujmy się wszystkimi problemami, które nie istnieją, ale jest możliwe, że zaistnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
życzę aby wam tych legalnych panów gdzieś na wasze osiedla rozlokowali.

@wicherq: dawaj jeszcze o tym ze inzynierowie beda gwalcic matki i siostry. wy to macie z 3 teksty wyuczone na pamiec i tylko tym sracie na lewo i prawo. gdzie murem za polskim mundurem, jak debile po wyrokach na zasilkach siedza na granicy i wyzywaja straz graniczna za to ze robia swoja robote?
  • Odpowiedz
życzę aby wam tych legalnych panów gdzieś na wasze osiedla rozlokowali.

@wicherq: ale tych panów uroiła sobie prawica, przecież tylko prawica robi cyrki, a do dzisiaj nikogo nie złapali, nie nagrali tylko kręcą jakieś filmiki i robią sobie zdjęcia xD najlepszy dowód na to, że się nic nie dzieje. Gdzie ty masz mózg człowieku, że ci populiści tak cię omamili wizją diabła wcielonego w imigranta
  • Odpowiedz
@wicherq: na moim osiedlu często nie mogę spać bo pijani Polacy drą ryja w nocy albo ktoś ze zmodyfikowanym tłumikiem o 2 w nocy stwierdza, że fajnie będzie pozasuwać autem po prostej.

U mnie w bloku mieszkają jacyś imigranci z ameryki południowej bo często ich widuję w biedronce na zakupach i nikomu się krzywda nie dzieje.

Nawet ostatnio jak byłem u babci na wsi to mi na tinder wyskakiwały jakieś
  • Odpowiedz