Czyli co, nieważne czy jest w tym choć odrobina prawdy, bo mogłoby być prawdą, więc trzeba to szanować?
Ciekawe myślenie, otwiera to mnóstwo dróg do ciekawych rzeczy w Polsce. Zajmujmy się wszystkimi problemami, które nie istnieją, ale jest możliwe, że zaistnieją ( ͡°͜ʖ͡°)
życzę aby wam tych legalnych panów gdzieś na wasze osiedla rozlokowali.
@wicherq: dawaj jeszcze o tym ze inzynierowie beda gwalcic matki i siostry. wy to macie z 3 teksty wyuczone na pamiec i tylko tym sracie na lewo i prawo. gdzie murem za polskim mundurem, jak debile po wyrokach na zasilkach siedza na granicy i wyzywaja straz graniczna za to ze robia swoja robote?
życzę aby wam tych legalnych panów gdzieś na wasze osiedla rozlokowali.
@wicherq: ale tych panów uroiła sobie prawica, przecież tylko prawica robi cyrki, a do dzisiaj nikogo nie złapali, nie nagrali tylko kręcą jakieś filmiki i robią sobie zdjęcia xD najlepszy dowód na to, że się nic nie dzieje. Gdzie ty masz mózg człowieku, że ci populiści tak cię omamili wizją diabła wcielonego w imigranta
@wicherq: na moim osiedlu często nie mogę spać bo pijani Polacy drą ryja w nocy albo ktoś ze zmodyfikowanym tłumikiem o 2 w nocy stwierdza, że fajnie będzie pozasuwać autem po prostej.
U mnie w bloku mieszkają jacyś imigranci z ameryki południowej bo często ich widuję w biedronce na zakupach i nikomu się krzywda nie dzieje.
Nawet ostatnio jak byłem u babci na wsi to mi na tinder wyskakiwały jakieś
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Ciekawe myślenie, otwiera to mnóstwo dróg do ciekawych rzeczy w Polsce. Zajmujmy się wszystkimi problemami, które nie istnieją, ale jest możliwe, że zaistnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wicherq: dawaj jeszcze o tym ze inzynierowie beda gwalcic matki i siostry. wy to macie z 3 teksty wyuczone na pamiec i tylko tym sracie na lewo i prawo. gdzie murem za polskim mundurem, jak debile po wyrokach na zasilkach siedza na granicy i wyzywaja straz graniczna za to ze robia swoja robote?
@wicherq: ale tych panów uroiła sobie prawica, przecież tylko prawica robi cyrki, a do dzisiaj nikogo nie złapali, nie nagrali tylko kręcą jakieś filmiki i robią sobie zdjęcia xD najlepszy dowód na to, że się nic nie dzieje. Gdzie ty masz mózg człowieku, że ci populiści tak cię omamili wizją diabła wcielonego w imigranta
@In_thrust_we_trust: czyli jak ataki imigrantów dotyczą kilku osób rocznie to też nie jest żaden problem ¯\(ツ)/¯
U mnie w bloku mieszkają jacyś imigranci z ameryki południowej bo często ich widuję w biedronce na zakupach i nikomu się krzywda nie dzieje.
Nawet ostatnio jak byłem u babci na wsi to mi na tinder wyskakiwały jakieś