Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mcsQ: z tym tytoniem to czuję się jak wieśniak już dłuższy czas i mam straszną niemoc to ogarnąć. A co do mody na alko. .. od wielu lat piję może. 5 razy w roku. No nie ma już jakoś funu z picia. Nawet ostatnio na wakacjach mówię siebie, n-----e się od rana ze dwa dni pod rząd... Nawet raz nie dałem rady :)
  • Odpowiedz
@mcsQ: Ani moda ani regeneracja - chodzi o to, że kiedyś ludzie się bardziej socjalizowali. Był grill na weekendzie, znajomi z dziećmi czy bez też organizowali co chwilę jakąś okazję a teraz z kim nie pogadasz to dwa etaty, kredyt, wieczorem yt czy inny netflix aby tylko zresetować mózg i nawet najbardziej zagorzali sami doszli do wniosku, że chlanie do ekranu wieczorem to strata kasy i energii. Ponadto izolacja na
  • Odpowiedz
@mcsQ
No ja sam ograniczyłem alko o myślę 80-90%. Przestało mnie to bawić i wolę się napić mniej, ale docenić przy tym jego smak. Nie marnuje też kolejnego dnia dogorywając w łóżku. Nie potrzebuje też aż takiej ilości jak dawniej żeby się rozluźnić w towarzystwie. Cała moja paczka w sumie na przestrzeni ostatnich miesięcy taki kierunek obrała.
  • Odpowiedz
Ani moda ani regeneracja - chodzi o to, że kiedyś ludzie się bardziej socjalizowali. Był grill na weekendzie, znajomi z dziećmi czy bez też organizowali co chwilę jakąś okazję a teraz z kim nie pogadasz to dwa etaty, kredyt, wieczorem yt czy inny netflix aby tylko zresetować mózg i nawet najbardziej zagorzali sami doszli do wniosku, że chlanie do ekranu wieczorem to strata kasy i energii. Ponadto izolacja na pandemii zrobiła w
  • Odpowiedz