Wpis z mikrobloga

@jamtojest2: to nie jedna nieudana. Wcześniej też były, do tego pare koleżanek.

@debi5s: Dlaczego puste? Mam cele, marzenia, osiągnięca. Realizuje się. Dla mnie puste było spędzanie czasu z inną osobą

@Runalke: uważam, że związek nie jest dla każdego. Mało tego, uważam, że wiele osób to osoby dla których związki nie są, a oni usilnie próbują, skąd tyle kłopotów
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: prawda i rozumiem to bo sam prawie 30 na karku, jakieś związki kobiety itp. były ale szczerze to wolę poświęcać czas sobie swoim hobby czy życiu i nie czuję żadnej pustki czy że czegoś mi brakuje tak w sumie.
  • Odpowiedz
@Runalke:
Mam podobnie, tutaj nq tagu chyba wiekszosc uwaza, ze zwiazek z rozowa rozwiaze wszystkie ich problemy, ja wole robic cos, co lubie, sprawia mi przyjemnosc, a uzeranie sie z kobietami jest po prostu meczace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gejuszmapkt: nie no bo tak trochę jest jak ktoś nie miał nigdy kontaktu z kobietą to no. Ale później jest taki moment refleksji czy to jest potrzebne czy nie niektórzy nie czują się spełnieni jeśli nie są w "związku " ot co, nie mnie oceniać ot dwie drogi wyboru ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Runalke:
Ja to widze tak, ze ludzie sie wiaza z kims, zeby latwiej sie zylo XD ( splata hipoteki ), czyli sprawa rozgrywa sie glownie z rozsadku, chyba ze trafi sie ktos, kto chce miec rodzine, to ok. Ja tez nie cierpie dzieci i po moim bratanku ( za 2 miesiace skonczy 3 kata) widze, ile to yebania sie, trudu i zmeczenia z takim guwniakiem. Nie chcialbym przez to przechodzic
  • Odpowiedz
@Ca_millo: ehh nie mogę edytować wpisu także uważam że konkluzja jest dobra, a to czy partnerka była odpowiednia czy nie to po prostu przyspieszyło całą sytuację
  • Odpowiedz
Mam podobnie w sumie, żałuję że więcej czasu nie poświęciłem sobie niż na zdobycie tzipy, jaki wiek miras?
  • Odpowiedz