Wpis z mikrobloga

• 150
Czy wy też tak macie że ponad wszystko wolice siedzieć w domu?

Jak mam do wyboru gdzieś jechać, z kimś się spotkać, coś zrobić poza domem to mnie skręca.

A w domu mam wszystko: rozrywkę, odpoczynek i święty spokój. To chyba starzenie, ale mógłbym prawie nie wychodzić z domu.

#przemyslenia #pytanie
gokusan - Czy wy też tak macie że ponad wszystko wolice siedzieć w domu?

Jak mam do ...

źródło: comment_16730448029BL9XAomfQYXVBiVyOwdP3.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
@gokusan: jak jest lipna pogoda tez tak mam. Natomiast latem/wiosna przy pelnym sloncu jest w druga stronę, skręca na myśl o siedzeniu w domu
  • Odpowiedz
@gokusan: Bezpieczeństwo, komfort i przede wszystkim brak zewnętrznego stresu. Gdyby wezbrało morze do progu mego domostwa i góry wyrosły tuż obok, byłoby idealnie.
  • Odpowiedz
Czy wy też tak macie że ponad wszystko wolice siedzieć w domu?

@gokusan: W sumie tak ale z upływem lat zauważyłem że często siedzę w domu bo nie mam z kim wyjść ¯\_(ツ)_/¯ Lubię skoczyć na koncert czy szlajać się po mieście w nocy.
  • Odpowiedz
@gokusan: nie ma czegoś takiego jak obiektywne cele w życiu, jeżeli czujesz się szczęśliwy siedząc se w domku to nikt nie może ci wmówić że to źle
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@gokusan: u mnie gdyby różowa mnie na spacer nie wyciągała raz w tygodniu to bym nie wychodził xD ale nie mam znajomych z którymi mógłbym wyjść oprócz niej
  • Odpowiedz
@gokusan też tak mam. Jak mam gdzieś jechać na dłużej poza dom to źle się czuję. Dlatego nie lubię jeździć na wakacje, męczy mnie to. Mam co robić w domu i lubię spędzać czas wewnątrz.
  • Odpowiedz
@gokusan: W domu jest generalnie wszystko co mi do szczęścia potrzebne, nie mam drących mordę kaszojadów, od których trzeba odpoczywać 100km dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gokusan: Mam tak samo OPie, jedynie jak jest ciepło, to lubię sobie pojeździć rowerem, albo pobiegać a tak to nawet nie wychodzę z domu, no może jedynie żeby sobie posiedzieć na huśtawce w ogrodzie, ale wtedy też raczej jestem zajęty siedzeniem w necie na smartfonie.
  • Odpowiedz