Wpis z mikrobloga

panowie ten opel astra j wydaje się naprawdę zajebistym samochodem błagam niech coś mnie od niego skutecznie odstraszy ja nie chcę skończyć z oplem ja chcę mitsubishi i czuc sie jak baddas z anime o wyscigach nie chce opla nie chce opla nie chce opla ale wydaje sie pod wieloma względami lepszy od lancera 1.8 AAAAAAAAAA
d.....r - panowie ten opel astra j wydaje się naprawdę zajebistym samochodem błagam n...

źródło: comment_1673019738VmrkNl3OD15LZEYd1xrcjg.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@dumnymagazynier mam akurat lancera VIII 1.8. Powiem tak. Uwielbiam to auto a mialem już ich sporo. Radio możesz wymienić na jakieś z wyswietlaczem, kierownica niestety zawsze w nich jest zajechana bo jakaś lipny materiał został na niej użyty. Ale to jest luzik. Najważniejsze jak się to auto fajnie wkreca na obroty i dźwięk silnika. Uwielbia wysokie obroty i przede wszystkim się nie psuje. W trochę ponad 2 lata zrobiłem koło 50kkm
  • Odpowiedz
@Iwan_Szatow tak ale ostatnio jeszcze jednego szukałem dla siebie na drugie auto i mam wrażenie że dużo ciężej kupić w dobrym stanie. Dość wysokie ceny jak za np. zgnite podwozie lub wycieki z silnika. Generalnie ze skrzynią z tego co wiem jest tak że trzeba dolać oleju więcej niż zalecają i wtedy jest dosyć trwała. Generalnie poza jakimś wyciekiem z silnika to nic się nie dzieje i dość zadowolony jest ojciec.
  • Odpowiedz