Wpis z mikrobloga

https://docero.tips/doc/szostak-janusz-co-sie-stalo-z-iwona-wieczorekpdf-x8nqym8qnx

Jeśli ktoś nie zna to warto poświecić chwile na przeczytanie 14 rozdziału który zawiera zeznania byłego chłopaka Patryka G. i jego kolegów. To że nie zostali wzięci w obroty i że nie dostali w-------u który sprawiłby, ze pamięć by im wróciła to coś niebywałego. Po krótce mieszali się w zeznaniach mimo, że się przed nimi konsultowali i statali się trzymać jednej wersji, kłamali i palili janka nawet jak logi telefonów wskazywały gdzie dokładnie byli. Tu nie ma zbrodni doskonałej tylko te łby poprostu znały każdy kamień w okolicy i mieli wystarczająco dużo czasu przez opieszałość policji żeby posprzątać...
#iwonawieczorek #csiwykop
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@winokobietyiwykop: policyjny analityk Marek Siewiert którego najbardziej zainteresował wątek kuzyna/chłopaka IW został odsunięty od śledztwa więc conajmniej dziwna akcja. Bładzili w zeznaniach bo albo mieli coś na sumieniu albo ich łączne iq było dwucyfrowe. Jak można nie pamiętać co się robiło w nocy kiedy ktoś bliski zaginął albo jak można nie pamiętać z kim i po co się pojechało dzień później na półwysep?
  • Odpowiedz
@thorgoth: jestem z 88 wiec w czasach zaginięcia IW sam co weekend gubiłem się w klubach... nawet po konkretnym melanżu gdzie urywał mi się film wiedziałem mniej więcej gdzie i z kim byłem. Z ćpunami też miałem styczność i to też nie wygląda tak że są w innym wymiarze oderwani od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
Hipotetycznie niech Patryk diluje dragami w te feralna noc. Jezdzi autem z kolegami i dowozi towar w umowione miejsca. Po tygodniu zostaje zapytany co wtedy robil.

Patryk i jego koledzy:
a) mowi, ze siedzial na murku i poszedl spac
b) mowi, ze dilował
c) milczy jak grob
  • Odpowiedz