Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem mezczyzn chodzących z gładkimi twarzami, przecież broda i zapuszczenie się i zarośnięcie z miejsca zrobią z przeciętnego mężczyzny x+2/10 bo permanentnie maskuje potencjalne niedoskonalosci i powinno się ją wykorzystać - zakrywa policzki więc maskuje cerę, linie szczęki, a odpowiednio długa nawet podwójny czy cofnięty podbrodek. Narzekanie na rzadkość brody to domena głównie nastolatków którzy jej nie mają(a jeśli nawet starszych to współczesna farmacja za pomocą loxonu radzi sobie wyśmienicie na gęsty porost) podobnież narzekanie na barwę bardziej blond czy siwą która jest błogosławieństwem. #broda #niepopularnaopinia #logikaniebieskichpaskow #lookmaxing
#blackpill
KingaM - Nie rozumiem mezczyzn chodzących z gładkimi twarzami, przecież broda i zapus...

źródło: comment_1672695012Q1fdjbdkwG7AcPPZ5bGp4U.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jegertilbake: Też dzięki minoxidil odblokowałem to czego mi brakowało i zawsze chciałem mieć. Zarost! I teraz mogę się cieszyć z gęstego zarostu początku nie wierzyłem w to co pokazują na reddit ale jednak to była prawda. No ale tez pewnie nie na wszystkich to tak może fajnie działać.
  • Odpowiedz
@Atropos: Ten chłop nie umie nic a nic w female gaze, będąc jeszcze względnie młodym ustylizował się na 40 letniego chłopa o wyglądzie Kratosa z God of War XD
To co chłopy myślą, że podoba się babom a stan faktyczny to dwie zgoła inne sprawy.
Typ powinien skrócić tę brodę do 1/3-4 długości ze zdjęcia i nawet więcej niż tak jak na pierwszym zdjęciu zapuścić na swoje mocarne czoło jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jegertilbake: ale to pryskanie płynem to się na wiele nie zda, przestaniesz, to wypadnie, kosztuje to 20-30 zł (w wersji 2%) na 50 dni i może powodować skutki uboczne xd
Wszedłem na tego reddita, przecież oni tam pokazują po prostu dłuższe brody, gość miał brodę krótką, a po roku ma dłuższą. Rzekłbym, że te foty wyglądają jak scam xd
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake: a no i w sumie dłuższej brody niż 2 cm w domu taki wykopek jeden z drugim nje ogarnie, bo nie wystarczy trymerem zgolić, a balwierz w Polsce kasuje chore kwoty.
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake: co ci zrobi philips one blade w kontekście utrzymania dłuższej brody? xd
30 zł za strzyzenie to ja rok temu płaciłem na wsi, w mieście powiatowym już wtedy bez 40 zł nie było co podchodzić, a o samej głowie tu mowa.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kamokamo: Jak wychodzisz od barbera to robisz zdjecia z kazdej strony i pokazujesz to Grazynce, ktora scina 30 lat na osiedlu obok i zrobi ci to samo za 1/4 ceny. Barberzy nie maja magicznych zdolnosci, po prostu biora wiecej pieniedzy i spedzasz tam wiecej czasu, ale zeruja na tym, ze myslisz ze otrzymujesz lepszy efekt tylko dlatego, ze placisz wiecej. To jest to samo co chodzenie na kraftowe burgery, ktore
  • Odpowiedz
  • 0
@Boopek: loxon to 2x drozszy alopexy z tym samym skladem. Ile czasu stosowales. Ile razy dziennie i ile % stezenia? Lysienie nie ma nic wspolnego z tym, po prostu sie zgralo w czasie.

@jegertilbake: minoxidil przez kilka tygodni może powodować przyspieszone wypadanie włosów. L
  • Odpowiedz

@jegertilbake: to zalezy od ilosci mieszków włosowych na start, wiec nie pisz tego z taką 100% pewnością, bo nie kazdemu to pomoze
sam stosowałem i sporo sie poprawiło, ale dalej jest to zbyt rzadki zarost do zapuszczania + efekt uboczny jak zwiekszone owłosienie na całym ciele (wszystkie włoski urosły dłuzsze, gestsze)
  • Odpowiedz