Aktywne Wpisy
Maurelius +420
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +23
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
#blackpill
To co chłopy myślą, że podoba się babom a stan faktyczny to dwie zgoła inne sprawy.
Typ powinien skrócić tę brodę do 1/3-4 długości ze zdjęcia i nawet więcej niż tak jak na pierwszym zdjęciu zapuścić na swoje mocarne czoło jak
Wszedłem na tego reddita, przecież oni tam pokazują po prostu dłuższe brody, gość miał brodę krótką, a po roku ma dłuższą. Rzekłbym, że te foty wyglądają jak scam xd
30 zł za strzyzenie to ja rok temu płaciłem na wsi, w mieście powiatowym już wtedy bez 40 zł nie było co podchodzić, a o samej głowie tu mowa.
@jegertilbake: minoxidil przez kilka tygodni może powodować przyspieszone wypadanie włosów. L
@jegertilbake: to zalezy od ilosci mieszków włosowych na start, wiec nie pisz tego z taką 100% pewnością, bo nie kazdemu to pomoze
sam stosowałem i sporo sie poprawiło, ale dalej jest to zbyt rzadki zarost do zapuszczania + efekt uboczny jak zwiekszone owłosienie na całym ciele (wszystkie włoski urosły dłuzsze, gestsze)