Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +63
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +5
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

#pieniadze #gospodarka #bitcoin #holownia
źródło: comment_1672646743i8Hx03Lfej15y82Qo9yQT3.jpg
Pobierz@CzaryMarek: Ja ci dam argument bardzo prosty. Sprzeciwiasz się władzy? Cyk urzędnik skarbówki blokuje ci konto pod byle pretekstem i jesteś w dupie. A przypominam że rządzi nami obecnie banda pisowskich sk***** którzy potrafili nasyłać aparatczyków do zakładów pracy, publicznie zastraszać, czy np. wyciagać prywatne dane o zdrowiu
Wiesz ja nie jestem przeciw euro i uni walutowej.
Przypadek grecji raczej w Polsce nie wystapi.
Ale uważam też że dopóki nie zbliżymy się do gospodarki niemieckiej przynajmniej na pół odległości i nie rozwi iemy się w tej kwestii to przyniesie nam to więcej szkody niż
Uwierzyłbym w to, ale jednak to szury pokroju brauna, sochy i godek przykleiły się do konfy, która ich przyjęła, a nie na odwrót...
Ruscy nie muszą niczego prać, bo to państwo jest czysto mafijne i tam nielegalne jest legalne, jak dasz odpowiednią łapówkę.