Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ohionek: @Aster1981: ten filmik jest poucinany tak, zeby ukazac taki kontekst. obejrzałem caly, po drodze gosc sie ostro spił, na poczatku mowil ze zbrodnie wojenne sie zdarzaja po stronie ukrainskiej bardzo rzadko(mowa o takich ewidentnych zbrodniach),poźniejszy tekst o "atrocities" ktorych ukraincy dokonują a o ktorych mowiw tym krotkim filmiku, tyczą się fotografowania jeńców(bo filmowanie jencow do celow propagandowych jest zabronione), tylko z czasem, jak wywiad sie przeciaga do
  • Odpowiedz
@ohionek: ja nie wiem czy to alkus, ale zaczyna wywiad na swieżo a konczy z mordą na różowo z półotwartą gębą. to widać nawet na tym skrócie. po drodze nawet liczą która to jego szklanka łychy i jezeli dobrze pamietam bylo pytanie czy to czwarta czy piąta.
  • Odpowiedz
@ohionek: typ jest w UA i pomaga ewakuować ludzi w Bachmucie więc daj se na wstrzymanie w insynuowaniu że jest jakąś onucą. A ten wywiad jest z początku listopada i zabawne, że kacapy dopiero teraz to wyciągnęły. Z prawie 2,5 godzin ze dwa zdania jak chłop się spił. xD
A poza tym i tak nic strasznego tam nie mówi, przecież to że Ukraina jest skorumpowana jak cholera to nie jest
  • Odpowiedz
@shmatshiage: dokładnie, a poza tym jedną z największych zalet zachodu, do którego Ukraina chce aspirować, jest to że tu rozmawiamy szczerze o swoich wadach żeby je poprawić, a nie przykrywamy propagandą. A potem się dziwimy że jak to, jednak nie jesteśmy drugą armią świata i nie zdobędziemy Kijowa w trzy dni? xD
  • Odpowiedz