Aktywne Wpisy

gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa

MarvelGrupa +612
Pod ostatnim wpisem, próbowaliśmy uzyskać możliwość rozdania Wam kubków. Ale nie chcieliście, więc idąc tą logiką, ponawiamy temat. Poniżej 50 plusów nie zejdziemy. Natomiast zwiększamy pulę do 15 kubków. W osobnej ankiecie wybierzecie, czy chcecie kubki Land Rovera czy Jaguara.
Podsumowując: Będzie 50 plusów pod tym postem, organizujemy rozdajo na 15 kubków. Jak będzie 100, to dorzucamy wybrany samochód Jaguara lub Land Rovera na weekend (z wyłączeniem RR i RRS, bo nie
Podsumowując: Będzie 50 plusów pod tym postem, organizujemy rozdajo na 15 kubków. Jak będzie 100, to dorzucamy wybrany samochód Jaguara lub Land Rovera na weekend (z wyłączeniem RR i RRS, bo nie

#zakupy #heheszki #windows
Takie systemy POS/SCO/przemysłowe często celowo działają w osobnej strukturze i nie są dołączane do domeny AD.
Nie jest to im potrzebne do działania (W tym przypadku) oprogramowania SCO.
Wystarczy że nie odświeżył na czas tokena licencji, a do tego wystarczy nawet przerzucenie łącza głównego na zapasowe (typu ~2Mbit/s) po którym musi śmigać cały ruch sklepu,
Są Linuksy z komercyjnym wsparciem, a konfiguracja Linuksa sprowadza się do przejrzenia manuala. Ja rozumiem, że ktoś przyzwyczajony do Windowsa kto umie tylko klikać może być zniesmaczony, ale to nie sprawia, że jest to trudne. Zresztą bardziej zaawansowana konfiguracja Windowsa też nie jest wcale taka prosta.
@Kolorowezworki: Być może, ale Jamie Zawinski ma chyba bogatsze portfolio. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Można mieć taniej od Windowsa, a nawet mieć kompatybilną dystrybucję o porównywalnej stabilności za darmo. Możesz płacić za Red Hata, możesz też postawić sobie za darmo CentOS czy Alma Linux/Rocky