Aktywne Wpisy
Reevo +3
Kładąc stopy na kanapie, zdejmujecie skiety?
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Zdejmujecie skarpety kładąc nogi na kanapie?
- tak 7.8% (138)
- nie 92.2% (1622)
bert74 +15
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
#kino #film #filmnawieczor
Baby Driver
Utalentowany młody kierowca, który jest zmuszony pracować dla przestępcy odpowiada za ucieczki samochodowe po napadach. W pewnym momencie poznaje w barze swoją miłość. Honor złodziei nie trwa długo i pojawiają się kłopoty i trudne wybory.
Film kupił mnie pierwsza sceną (montaż i muzyka) i niestety potem już tak dobrze nie było, ale źle też nie. Całkiem fajne kryminalne kino z kilkoma gwiazdami ale uważam, że bardzo dobrze gra tam Lily James, którą potem jeszcze widziałem w filmie Dannego Boyle'a Yesterday (fajny pomysł ale film średni).
Reżyseria: Edgar Wright (Scott Pilgrim vs World, Trylogia Cornetto)
Akcja, Dramat, Kryminał
IMDb: 7.6/10
https://www.imdb.com/title/tt3890160/
https://upflix.pl/film/zobacz/baby-driver-2017
@wujek_mikazjusz: Nie zapominajmy, że reżyserem tego klipu również był Edgar Wright.
1. "Bellbottoms" Jon Spencer Blues Explosion
2. "Harlem Shuffle" Bob & Earl
3. "Egyptian Reggae" Jonathan Richman & The Modern Lovers
4. "Smokey Joe's La La" Googie René
5. "Let's Go Away for Awhile" The Beach Boys
6. "B-A-B-Y" Carla Thomas
7. "Kashmere" Kashmere Stage Band
8. "Unsquare Dance" Dave Brubeck
9. "Neat Neat Neat" The Damned
10. "Easy" (single version) The Commodores
11. "Debora" T. Rex
12. "Debra" Beck
@Honowanie_dupska: szanuję odmienne zdania, naprawdę, ale jeśli stoi za tym jakakolwiek krytyka z którą można dyskutować a tak to taki komentarz jest waste of time. Więc konkretnie co się nie podobało?
Miało wyjść nie wiem, zabawnie? Straszną szmirą śmierdzą te sceny dobijania członków kontrabandy. Ja rozumiem pastisz i humor, ale te sceny są naciągane, nierealistyczne a przy tym nieśmieszne.
https://youtu.be/0czPOFBLrC0
Film miał fajny potencjał, bo koncept z montażem filmu pod ścieżkę dźwiękową był ciekawy. Tylko gdzieś to uciekło w połowie filmu, a końcówka na tym parkingu piętrowym to XD
Mam wrażenie, że od połowy zmieniono reżysera i scenarzystów, bo z przyzwoitego filmu sensacyjnego zmienił się na film klasy B.