@McWozniak: dziecko nie powinno sie wypowiadac na powazne tematy i nie powinno miec racji nawet jesli ma. Gdybym mogl, to tankowalbym samochod smieciami, zeby pokazac jak bardzo sie myli
@Theo_Y: najbardziej mnie śmieszy że piwniczaki nie rozumieją nowoczesnych zwrotów i myślą że Greta literalnie naśmiewa się z członka Tate'a, a nie zwyczajnie sugeruje że jest zarozumiały.
@McWozniak: bo Grecie nie wolno ona jrst kims bo wystompila puvlicznie. Piwniczak to moze wszystko wyzywać pobiżać zachowywać sie jak oski - gnębiciel w szkole ale gimbusiarze ktora stala sie slawna juz nie wolno zachowywac choc jest w tym samym wieku a przez autyzm z mentalnoscią nieco jeszcze młodszą( ͡°͜ʖ͡°)
@Kryspin013, @Pally, @Comrade-, @kozackikozak póki jest was jeszcze czworo, pozwólcie, że zapytam: nie wychwyciliscie tak oczywistego sarkazmu czy już debilizm?
@Kryspin013, @Pally, @Comrade-, @kozackikozak póki jest was jeszcze czworo, pozwólcie, że zapytam: nie wychwyciliscie tak oczywistego sarkazmu czy już debilizm?
@Returned: czytałem już na tym portalu głupsze wypowiedzi od twoich pisane całkowicie na serio przez pisowców albo konfederatów, więc wiesz.
Do tego k0nfa i pis z-----a cały portal zielonkami spamującymi polityką więc już nawet nie zwracam uwagi jak widzę zielony nick pod postem
@McWozniak: to, że jakaś dyskryminacja jest społecznie akceptowalna, to nie znaczy że jest git. Kiedyś można była napisać nigger bez bana. Albo że żydzi to podludzie.
Płatki śniegu, co o nich sądzicie?
#bekazprawakow #neuropa #clownworld
Mimo globalnego ocieplenia jest ich co raz więcej bk
@McWozniak:
@Returned: czytałem już na tym portalu głupsze wypowiedzi od twoich pisane całkowicie na serio przez pisowców albo konfederatów, więc wiesz.
Do tego k0nfa i pis z-----a cały portal zielonkami spamującymi polityką więc już nawet nie zwracam uwagi jak widzę zielony nick pod postem
@Returned: ale by być fair to przepraszam za potraktowanie cię z góry ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora