Wpis z mikrobloga

@McWozniak: Gdzie cię wyzywałem? Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? O nie czy to ableizm, chyba jestem hipokryta xd

Stary na głównej to ja ostatnio walczyłem z rasistami za co zostałem zminusowany potwornie, wiec nie trafiłeś

Wiem ze widzisz tylko świat w czerni i bieli jak każdy na tym portalu ale to nie jest takie proste i nie widzę u siebie w tym przypadku hipokryzji, bo staram się bronić czarnych, gejów, osob
@hehexdlollmao: Greta użyła celnego zwrotu żeby określić Tate, nazwała go zadufanym i odpowiedziała na jego zaczepkę. Ludzie którzy cisnęli po grecie wyzywali dziecko na temat tego jak wygląda i jakie ma choroby. Chyba jest różnica trochę czy nie?
@Szalom: widzę jak starasz się bronić, wyzywasz mnie od "niggerów" i nie widzisz jaką wagę ma ten zwrot przez historię, że to nie jest zwykle powiedzenie głuptasku, tylko zwrot odczłowieczający czarnych.
@McWozniak: Dobra ty musisz trollowac. Napisałem: ‚sam napisałeś to o niggerze’ mając na myśli ze ty wywlokłeś to słowo, a jak ja się do tego odniosłem to zacząłeś mi zarzucać ze zrównuje to słowo ze small dick energy. Nie nazwalem cię niggerem
@hehexdlollmao: #!$%@? wyjaśnił prawda jest taka, znienawidzona przez prawactwo Greta zaorała idola inceli, cały internet się z tym zgadzał nawet moi bardziej prawicowi znajomi przyznali że dobra riposta, tylko wykopki piwniczaki nie dość że nie zrozumieli dokładnie zwrotu to próbują przypisać hipokryzję osobom które w drugą stronę nikogo też nie ganiały za zwroty.
@Szalom: aj wybacz nie zauważyłem tego przeczytałem "to' a nie "o", co nie zmienia faktu że nie udawaj wielkiego wojownika o sprawiedliwość kiedy pierwszym twoim pomysłem było "skoro nie masz problemu z small dick energy to mogę sobie pisać "nigger" xD
Dobra nie chce mi się dalej wchodzić w konwersacje, nie musicie udawać już że boli was krzywdzący język, opek ze znaleziska wjeżdża cały czas na faktyczny wygląd innych, co zostało wytknięte w komentarzach. Wy też pewnie używacie zwrotów mniej lub bardziej "krzywdzących" ja też z przyzwyczajenia pisze retard którzy niektórzy już unikają ze względu na "ableism". Jak chcecie komuś usilnie wytykać hipokryzję to nie mi ;)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@McWozniak: nie nazwała go zadufanym, nazwała go zadufanym używając do tego stygmatyzujacego zwrotu, a wyztwanie grety mnie teraz nie obchodzi bo u mnie murzynów nie biją

nie, greta nikogo nie zaorala bo ten zwrot ma zerową wartość złomującą
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pepies: sam sobie dopisałeś że sugeruje Gretę

A wcześniej

ale się striggerowałeś o potężną Gretę

@McWozniak: dyskusja z psem byłaby na wyższym poziomie niż rozmawiać z Tobą xD
Nie ztriggerowałem się, taką mam formę wypowiedzi w stosunku do tych którymi gardzę. Jestem totalnie wyluzowany, po prostu mam zerowy szacunek dla kretynów
@McWozniak: dzieciaku zrobiłeś cały wpis na temat jednego znaleziska i toczysz dyskusję z każdym o odmiennym zdaniu i twierdzisz, że to nie Ty grasz tu kartą obruszonego xDDD najs, dawaj więcej fikołków xD
@pepies: aha wpis na mirko jest zły ale znalezisko twoich kolegów to już spoko? Jak ja odpisuje to jestem obruszony, jak ty odpisujesz i wyzywasz w każdym zdaniu to jest nic? XDD weź przestań się kompromitować bo mi się aż przykro robi jak z siebie klauna robisz.( ͡° ͜ʖ ͡°)
znalezisko twoich kolegów

@McWozniak: xD przestań ćpać byczku bo mocno ci szkodzi xD I naprawdę Cię tu nie obrażam. Jak przeczytasz całość, dla odmiany ze zrozumieniem, to będziesz wiedział, że po prostu nazywam rzeczy po imieniu ;) pisjoł