Wpis z mikrobloga

Jednym z największych cope (dla tych co nie wiedzą, cope to mechanizm wyparcia, okłamywanie samego siebie że jest lepiej niż w rzeczywistości) jest profil Grupa Performatywna Chłopaki. Wiedziałem już po samej nazwie że coś jest nie tak. I nie myliłem się. Oczywiście profil wychwalany i wspierany przez wszelkie feministki ( ͡° ͜ʖ ͡°) A oto cztery przykładowe posty jakie znajdują się na ich Instagramie. Co my tu mamy?

1. Terapia Ci pomoże Incelu! CHECK!
2. Wcale nie zagrażają mi feministki dla których g--------l = mężczyzna CHECK!
3. Nawet nie wiem jak to opisać. Trzech nagich gości siedzi koło siebie i winią patriarchat za krępowanie się w tej sytuacji... gdyby tak tylko powstały zasłony w przebieralniach, pod prysznicami... ( ͡° ͜ʖ ͡°) CHECK!
4. No nie no, oczywiście że według kobiet niski facet to absolutny macho! CHECK!

Co wyście zrobili z mężczyznami cuckoldy, spermiarze, białorycerze...
Tak się kończy odrzucenie czarnej pigułki.

#p0lka #feminizm #bekazlewactwa #przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet
Miguelos - Jednym z największych cope (dla tych co nie wiedzą, cope to mechanizm wypa...

źródło: comment_1672244731DreRyxCU29EP2TRmiaEe7F.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zymotic: to jak to może pomóc? Samotność nie z wyboru to paskudna sprawa i jakby nie kombinować to żadna pasja nie zastąpi kontaktu z człowiekiem
Pomijając s--s to człowiek potrzebuje dotyku, bliskości itp.

Ciężko mi sobie wyobrazić jak takiej osobie pomoc. W dodatku jak nie ma kolegów (bo są zajęci rodzinami czy z innego powodu)
  • Odpowiedz
Tak się kończy brak ojców, dziadków, wujków, ojców chrzestnych, autorytetów, nauczycieli, trenerów w wychowaniu i życiu chłopaków. Całkowity brak wzorca w domu i w przestrzeni publicznej.

@Miguelos: Poprawiłem.
  • Odpowiedz