Aktywne Wpisy
SmugglerFan +275
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jfrost +155
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
1. Terapia Ci pomoże Incelu! CHECK!
2. Wcale nie zagrażają mi feministki dla których g--------l = mężczyzna CHECK!
3. Nawet nie wiem jak to opisać. Trzech nagich gości siedzi koło siebie i winią patriarchat za krępowanie się w tej sytuacji... gdyby tak tylko powstały zasłony w przebieralniach, pod prysznicami... ( ͡° ͜ʖ ͡°) CHECK!
4. No nie no, oczywiście że według kobiet niski facet to absolutny macho! CHECK!
Co wyście zrobili z mężczyznami cuckoldy, spermiarze, białorycerze...
Tak się kończy odrzucenie czarnej pigułki.
#p0lka #feminizm #bekazlewactwa #przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet
Pomijając s--s to człowiek potrzebuje dotyku, bliskości itp.
Ciężko mi sobie wyobrazić jak takiej osobie pomoc. W dodatku jak nie ma kolegów (bo są zajęci rodzinami czy z innego powodu)
Komentarz usunięty przez autora
@Miguelos: Poprawiłem.