Aktywne Wpisy

MonazoPL +126
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
darkinvaider +2589
Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link
źródło: scaled_1000023078
Pobierz

#covid19
@Saintielove jest napisane na moim profilu
źródło: comment_1672240080m0En1IAhMESp44yPdd6ELi.jpg
Pobierz@Grooveer to zawodowy trol, prawdopodobnie nie starszy niż 18-20 lat, który bez zastanowienia przepisuje to, co mu z agencji podeślą.
Mieszka w Warszawie, jest ogromnym fanem Friza i ekipy, oraz najprawdopodobniej miał problemy ze zdawaniem z klasy do klasy. Aktywny głównie na tagach koronawirusowych oraz, od 24 lutego, również na wojennych.
Sporadycznie palnie jakąś gafę o Konfederacji lub o sprawach damsko męskich.
Prywatnie przeciwnik "szczepień" na covida (wziął tylko 3 dawki
To bardzo wiele
Nie ma sprawy.
Ja niestety straciłem na niego sporo nerwów bo za późno do mnie doszło, że jednak można być aż tak głupim jak on, i dzięki temu nadawać się na opłacanego trola. Potwierdzenie nastąpiło w lutym, gdy się zaczął lansować na geopolityka na tagach wojennych, razem z innymi, znanymi już wcześniej na wykopie trolami.
Aktualnie mam ten komfort psychiczny, że mnie zablokował, więc mogę prostować jego głupoty bez wdawania
@velmar:
Zapomniałeś o upgrejdzie historii wojennej ( ͡°