Wpis z mikrobloga

Czy ktoś może mi wytłumaczyć kim jest @Grooveer ? Dzień w dzień sra z tyłka jakimś wypierdem, jakimś bezwartościowym linkiem i konkluzją. Kto mu za to płaci? czy on jest głupi tak sam z siebie? Fascynujący "człowiek"
#covid19
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukaszb44:

@Grooveer to zawodowy trol, prawdopodobnie nie starszy niż 18-20 lat, który bez zastanowienia przepisuje to, co mu z agencji podeślą.
Mieszka w Warszawie, jest ogromnym fanem Friza i ekipy, oraz najprawdopodobniej miał problemy ze zdawaniem z klasy do klasy. Aktywny głównie na tagach koronawirusowych oraz, od 24 lutego, również na wojennych.
Sporadycznie palnie jakąś gafę o Konfederacji lub o sprawach damsko męskich.
Prywatnie przeciwnik "szczepień" na covida (wziął tylko 3 dawki i kolejnych absolutnie nie chce), służbowo zagorzały agitator na wciskanie tych
  • Odpowiedz
@lukaszb44:

Nie ma sprawy.
Ja niestety straciłem na niego sporo nerwów bo za późno do mnie doszło, że jednak można być aż tak głupim jak on, i dzięki temu nadawać się na opłacanego trola. Potwierdzenie nastąpiło w lutym, gdy się zaczął lansować na geopolityka na tagach wojennych, razem z innymi, znanymi już wcześniej na wykopie trolami.
Aktualnie mam ten komfort psychiczny, że mnie zablokował, więc mogę prostować jego głupoty bez wdawania się w dłuższe dyskusje.
To jednak odmóżdżało w
  • Odpowiedz
Potwierdzenie nastąpiło w lutym, gdy się zaczął lansować na geopolityka na tagach wojennych, razem z innymi, znanymi już wcześniej na wykopie trolami.

@velmar:

Zapomniałeś o upgrejdzie historii wojennej ( ͡°
  • Odpowiedz