@Kreek: Ale czekaj, ona na pytanie po kij pomagać przegrywom odpowiada że trzeba ich ignorować? XD Gdyby normictwo mnie ignorowało przez całe życie to teraz nie był bym przegrywem.
@423frewq4f23: Mi się kawa skończyła jakiś miesiąc temu i ciagle zapominam kupić, więc wjechała stara paczka yerby. Polecam, bo wykres pobudzenia ma dużo lepszy niż kawa. Miłego dnia Mordini
@Kreek: Oczywiście znowu będą zrzucać winę na przegrywow jak zawsze, gdy za to wszystko odpowiadaja jakies mariuszki normiki 184cm 5/10 @notsuspicious- popatrz sobie
Kiedyś na wykopie, z cztery lata temu, była atencjuszka co pokazywala dojce. Wystalkowali ją i robili jej doxxing. Winne były oczywiście przegrywy. Kto tak naprawdę ją wystalkował? Jakiś oskarek co był u niej w domu, tankował ją do pelna i poznał wnętrze mieszkanie xD
@olaf_wolominski nie wiem, nie widziałam ale chętnie zobaczę. Ale czy się miałabym dziwić, że od razu były podejrzane przegrywy to nie, sama dziewczyna chaos szybko została wystalkowana z ofa przez dupę karuzelę, main przegrywa, który się podawał za laskę A to sprawa świeższa bo to było z dwa lata temu Nawet mnie miensko duszone, kolejny przegryw znalazł i wypisał moje imię i nazwisko. Po prostu, najczęściej przegrywy się nudzą i to
Gdyby normictwo mnie ignorowało przez całe życie to teraz nie był bym przegrywem.
Komentarz usunięty przez autora
@Kreek: Bo kobiety lubią być zdobywane
źródło: comment_1672225540VxHTwJmnm4y5Aqu2Zt7rER.jpg
Pobierz@notsuspicious- popatrz sobie
Kiedyś na wykopie, z cztery lata temu, była atencjuszka co pokazywala dojce. Wystalkowali ją i robili jej doxxing. Winne były oczywiście przegrywy.
Kto tak naprawdę ją wystalkował? Jakiś oskarek co był u niej w domu, tankował ją do pelna i poznał wnętrze mieszkanie xD
A to sprawa świeższa bo to było z dwa lata temu
Nawet mnie miensko duszone, kolejny przegryw znalazł i wypisał moje imię i nazwisko. Po prostu, najczęściej przegrywy się nudzą i to
Pomoże.