Ja jebe oppy 23 lata to bardzo realny wiek na budowe. Praca za mi imalną od 18 rż. Działeczka od rodzicow. Kredyt na 30 lat i jazda z domkiem 100m. Urzadzi sie i ociepli "potem".
Jak miałem 23 lata to w pierwszej pracy dostawałem 1200 PLNów brutto. Jako inżynier mechanik. Zazdraszczam (òóˇ)
@phty takie pensje to strzelam rok około 2000? Z ciekawosci jak ksztaltuja sie Twoje zarobki jako inzyniera z ok 20 letnim stażem?
@drzewko94: 2004 :) Teraz jestem trochę jak #programista15k ale już samą inżynierką mało się zajmuję. Generalnie, inżynier mechanik w PL to słaba opcja, nie
@solo_living_yolo: Zrywając z tamtym miałam w planach być sama i w ogóle się z nikim nie wiązać. Chciałam być taka silna i niezależna, nowoczesna, samowystarczalna itd. No ale się napatoczył chłop, co mi w głowie pomieszał. Serce jakoś zapomniało zwrócić uwagę na grubość portfela i tak już zostałam biedna, ale spełniona. Jesli mi z tym nie wyjdzie to na pewno znajdę sobie bogatego już nie patrząc na uczucia, o ile
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
ja zaczynam: 23 lata
źródło: comment_1672167751teTUmzEf6Xd2IrgMQlxQLg.jpg
Pobierz@drzewko94: 2004 :) Teraz jestem trochę jak #programista15k ale już samą inżynierką mało się zajmuję. Generalnie, inżynier mechanik w PL to słaba opcja, nie
Ale wykonczylem do tej pory od zera dwa mieszkania to się liczy??
@jmuhha: xD
znaczy sie glupio mi sie dopytywac, ale serio nie bylo cienia szansy, zeby z nim nadal byc?