Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +111

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Idę pierwszy raz w życiu na koncert, chłop 34 lata (znany polski raper). Trochę durne pytanie ale jak się do tego przygotować? xD W sensie tam jakis dress code obowiązuje? Koszula czy raczej bluza? Można tam przyjść już lekko zrobionym czy to jakoś weryfikują? Uważać na coś? Wszystkie komentarze dla beki będą usuwane, piszę serio xD #koncerty #muzyka #gibbs #rozwojosobistyznormikami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Idę pierwszy raz w życiu na koncert, chłop 34 lata (znany polski raper). Trochę durne pytanie ale jak się do tego przygotować? xD W sensie tam jakis dress code obowiązuje? Koszula czy raczej bluza? Można tam przyjść już lekko zrobionym czy to jakoś weryfikują? Uważać na coś? Wszystkie komentarze dla beki będą usuwane, piszę serio xD #koncerty #muzyka #gibbs #rozwojosobistyznormikami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

![W popularnym katowickim scieku zwanym rzeką Rawą, pojawiły się żywe ryby [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/dec51c537ed86ae33757d5216e627d38fa96286e1181be71b64253ef70f94f36,q80.jpg)

ja zaczynam: 23 lata
źródło: comment_1672167751teTUmzEf6Xd2IrgMQlxQLg.jpg
PobierzAle wiesz że za pieniądze bolca i rodziców się nie liczy?
Ile lat miałaś jak zaczęłaś pisać baity na wykopie?
@piamater: próbowałeś urodzić się ponownie tylko tym razem w bogatej rodzinie?
Komentarz usunięty przez autora
@phty takie pensje to strzelam rok około 2000? Z ciekawosci jak ksztaltuja sie Twoje zarobki jako inzyniera z ok 20 letnim stażem?
No ja już w wieku 6 lat zacząłem, do tej pory dziwie się ludziom bez ambicji, że tak podchodzą do życia. Wystarczy tylko chcieć i ruszyć 4 litery... i tak uważam że wiek 6 lat to zbyt późno na budowę domu i mam do tej pory wyrzuty sumienia i mnie to gryzie, że zmarnowałem tyle życia, zamiast zacząć